ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Διαψεύδει τα σενάρια εκλογών το Μαξίμου – «Εγωιστική» η στάση των αγροτών δηλώνει – ανώνυμα – κυβερνητική πηγή

0

Το σενάριο για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, το οποίο κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες, φαίνεται να αποκλείει κατηγορηματικά το Μέγαρο Μαξίμου.

Τουλάχιστον αυτό τόνισε σήμερα ανώτατη κυβερνητική πηγή, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Τεχεράνη, στο περιθώριο της πρωθυπουργικής επίσκεψης. Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές, ανέφερε, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες.

Αυτό που απασχολεί τώρα την κυβέρνηση είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να προχωρήσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, επισήμανε η ίδια πηγή.

Σχολιάζοντας τη στάση των αγροτών, είπε: «Δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση. Η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; Ειδικά τους αγρότες τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό ότι οι αγρότες δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr