ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω κόβει την πίτα του

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε η Χορωδία του Συλλόγου με τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και στη συνέχεια το λόγο πήραν η κ. Αθηνά Δασκαλάκη και η κ. Μυρσίνη Σακκά με ένα αφιέρωμα στους πρόσφυγες του χτες και του σήμερα.

Όταν τελείωσε αυτό το μελαγχολικό ταξίδι στην ιστορία, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίνα Τσιναρίδου παρουσίασε τις δράσεις και το έργο του συλλόγου και προχώρησε σε βραβεύσεις οικογενειών που έχουν προσφέρει στο Σύλλογο και σε Ομάδες Συλλογικότητες που συνεργάστηκαν με τον Σύλλογο την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα με επιτυχία.

Οι φορείς που βραβεύτηκαν ήταν το 3ο Λύκειο Αιγάλεω, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, το 6ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω, η καλλιτεχνική ομάδα Locus Athens (Όλγα Χατζηδάκη και Μαρία Θάλεια Καρράς) και η εικαστική Ομάδα από την Φλώρινα ΕΝ ΦΛΩ.

Το μέλος του Συλλόγου κ. Γιάννης Κουτούλιας παρουσίασε τα νέα σχέδια του συλλόγου και η χορωδία συνέχισε με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ευλόγησε την πίτα και έκοψε το πρώτο κομμάτι της. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας. Ευχές επίσης απηύθυναν και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της πόλης μας καθώς και διάφοροι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Αιγάλεω.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι πήραν ως δώρο «αετάκια», Σμυρνέϊκα κουλουράκια και να ανταλλάξουν όλοι όμορφες ευχές, ενώ από την πλευρά του ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και ειρήνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων: ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Σχοινάς, η Αντιδήμαρχος κ. Γιάννα Χριστόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σταύρος Τασιόπουλος, κ. Γιάννης Γκίκας, κ. Κώστας Χατζηκώστας, κ. Γιάννης Αγγελόπουλος, κ. Δημήτριος Μπέσης, κ. Γιάννης Αγαπίου, κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, κ. Γιάννης Κάντζος, η κ. Μερκουράκη, ο κ. Δημομελέτης, ο κ. Νικητάκης, ο κ. Γιώργος Τόλης, εκπρόσωποι εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, η κ. Κορτζά, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΘΗΣ κ. Δέσποινα Προκοπίου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Αιγάλεω κ. Δήμητρα Γιαρένη, ο κ. Χατζηπαναγιώτης Μάριος Team Manager του Βόλεϋ Γυναικών Αιγάλεω, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου» κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, ο δημοσιογράφος κ. Μανώλης Κωστίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω κ. Ανδρέας Κλεισαρχάκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων κ. Κυριάκος Μπατσάρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Αξέχαστες Πατρίδες» κ. Φάνης Κοντοχρήστος, ο εκπρόσωπος του ΚΕΜΙΠΟ Καισαριανής κ. Μολυνδρής, εκπρόσωποι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, μέλη του 6ου και 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω, εκπρόσωποι του 3ου Λυκείου Αιγάλεω και η Διευθύντρια του Σχολείου, Εκπρόσωποι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καλλιτέχνες από την Φλώρινα και την εικαστική ομάδα ΕΝ ΦΛΩ, πρόσκοποι από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω και πλήθος κόσμου από τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr