ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

165 ναι στην τροπολογία Παππά

0

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε το απόγευμα της Τρίτης ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία – διαδικασία που είχε ζητηθεί από βουλευτές της ΝΔ –
η τροπολογία που κατέθεσε χθες ο Υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς και αφορά την αύξηση των μελών του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου από 7 σε 9.

Υπέρ ψήφισαν οι παρόντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ(που χθες τάχθηκε κατά της τροπολογίας), κατά ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και Ένωση Κεντρώων –η τελευταία χθες δήλωσε θετικά διακείμενη, ωστόσο σήμερα καταψήφισε – ενώ «παρών» δήλωσαν ΚΚΕ και ΧΑ. Συνολικά η τροπολογία έλαβε – σε σύνολο 270 ψηφισάντων βουλευτών – 165 υπέρ , 86 κατά και 19 «παρών». Απόντες οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ευστάθιος Παναγούλης και Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενώ ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος ψήφισε ναι.

Μαζί υπερψηφίστηκε επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του το νομοσχέδιο «Κύρωση των διορθωτικών τροποποιήσεων της Σύμβασης Έκδοσης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Καναδά δι’ ανταλλαγής ρηματικών διακοινώσεων».

Κυριακή Παπαναστασίου

About Author

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr