ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το τμήμα μπάσκετ 2003 του Αιγάλεω Α.Ο. κόβει την πίτα του στο καφέ «Πλατεία» ( ο «Αντώνης»)

0

DSCN1877

Το τμήμα μπάσκετ του 2003 του Αιγάλεω Α.Ο. έκοψε την πίτα του στο καφέ «Πλατεία» ( ο «Αντώνης»), στην Λέλας Καραγιάννη την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Την πίτα έκοψαν ο αντιπρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. Αντώνης Τιρτιράκης και ο προπονητής του συλλόγου Ηλίας Αρχιμανδρίτης, ενώ ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί πήρε και το δώρο του.

Τα παιδιά του συλλόγου, μαζί με τους γονείς τους, γεύτηκαν τα εδέσματα και το φαγητό που ήταν προσφορά του κ. Αντώνη Τιρτιράκη, στον οποίο και ανήκει το καφέ, και όλοι μαζί του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, καθώς η κοπή της πίτας συνέπεσε με την γιορτή του.

Στην εκδήλωση επικράτησε ένα όμορφο και ενθουσιώδη κλίμα, ενώ όλοι δήλωσαν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και την παρουσία του κόσμου.

Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τιρτιράκης και ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του ίδιου συλλόγου Δημήτρης Μπέσης

Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τιρτιράκης και ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του ίδιου συλλόγου Δημήτρης Μπέσης

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο κ. Δημήτρης Μπέσης, δημοτικός σύμβουλος (Ανάπλαση Αιγάλεω) και μέλος της διοίκησης του Αιγάλεω Α.Ο., καθώς το παιδί του συμμετέχει στο τμήμα του 2003.

Ο κ. Μπέσης μαζί με τον κ. Τιρτιράκη ευχήθηκαν σε όλους καλή πρόοδο και ευτυχισμένο το νέο έτος, αλλά και πάντα νίκες με ό,τι και να ασχοληθούν.

DSCN1883

Ακολουθεί σύντομο φωτορεπορτάζ

DSCN1872

DSCN1878

DSCN1874

DSCN1880

DSCN1873

DSCN1876

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr