ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Παίρνει πίσω τις καταγγελίες για τον Κατρούγκαλο «Το Βήμα»

0

tovimaΤο Βήμα κατέθεσε αίτηση να αναβληθεί η εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά της εφημερίδας αλλά και της γερμανικής Bild η οποία με τη σειρά της το αναπαρήγαγε.

Θυμίζουμε ότι  κατηγορούσαν τον υπουργό Εργασίας για χιλιάδες ρουσφέτια, τα οποία αφορούσαν δημοσίους υπαλλήλους  πελάτες του δικηγορικού γραφείου, κατηγορώντας τον ότι είχε υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με 300 απολυμένους δημόσιους υπαλλήλους, τις προσφυγές των οποίων ανέλαβε και από τους οποίους θα έπαιρνε προμήθεια 12% επί των αποζημιώσεων που θα λάμβαναν σε περίπτωση που προσλαμβάνονταν ξανά.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστήριζε πως μια με δυο μέρες μετά τις εκλογές (26 και στις 27 Ιανουαρίου 2015), κατατέθηκε σε ΔΟΥ και δικηγορικούς συλλόγους ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτικών συμφωνητικών από υπαλλήλους που έχουν απολυθεί από το Δημόσιο ή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η αναφορά γίνεται στον Βηματοδότη και έχει ως εξής:

«Η εκδίκαση της αγωγής του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου κατά της εφημερίδας μας, που είχε οριστεί την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε έπειτα από αίτημά μας, με σκοπό να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε σχέση με ανακρίβειες και αναλήθειες που είχαν περιληφθεί στο επίδικο ρεπορτάζ μας της 22/3/2015».

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr