ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Δύο τραυματίες εργαζόμενοι από την επίθεση αγνώστων στην είσοδο του Δημαρχείου Αιγάλεω

0

Σε «αρένα» μετατράπηκε ο χώρος έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αιγάλεω, με δύο τραυματίες δημοτικούς υπαλλήλους να μεταφέρονται εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, όταν άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν στην είσοδο του μεγάρου, χθες Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα των αγνώστων φορώντας κράνη, άρχισαν να προπηλακίζουν και να χτυπούν τον κόσμο που εκείνη την στιγμή βρέθηκε έξω από το δημοτικό μέγαρο, αλλά και στην είσοδό του και οι οποίοι περίμεναν την έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων, στον χώρο του δημοτικού μεγάρου βρίσκονταν και εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Αιγάλεω, που είχαν παρευρεθεί για να παρέμβουν κατά της πειθαρχικής δίωξης του μέλους του σωματείου τους Γιώργου Καρακουλάκη και η οποία έχει γίνει από την διοίκηση, με βάση τον υπαλληλικό κώδικα.

Η ομάδα των αγνώστων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, προπηλάκισαν και χτύπησαν παρευρισκόμενους έξω και στην είσοδο του δημοτικού μεγάρου. Στην φωτό η στιγμή που διακόπτεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η ομάδα των αγνώστων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, προπηλάκισαν και χτύπησαν παρευρισκόμενους έξω και στην είσοδο του δημοτικού μεγάρου. Στην φωτό η στιγμή που διακόπτεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στο δημαρχείο κατέφθασαν τρία περιπολικά, ωστόσο οι κουκουλοφόροι είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας διακομίσθηκε ο συνδικαλιστής υπάλληλος του δήμου Γιώργος Καρακουλάκης, τον οποίον ουσιαστικά συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κων. Φίλης και ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανάπλαση Αιγάλεω» Παν. Κατωπόδης, ενώ στην συνέχεια διακομίσθηκε και ο ομόλογός του στον δήμο, Σπύρος Ρεμπούσκος.

Το Δημοτικό δε Συμβούλιο της πόλης ανακοίνωσε έκτακτη συνεδρίαση για αύριο Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

Η διοίκηση του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού καταδίκασαν έντονα τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τους άγνωστους κουκουλοφόρους, ζήτησαν επιτακτικά την άμεση διερεύνηση των γεγονότων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω καταδικάζει τα επεισόδια που προκλήθηκαν από άγνωστους κουκουλοφόρους που εισήλθαν στο Δημαρχείο κατά την έναρξη της προγραμματισμένης Συνεδρίασής του, την Τρίτη 8/12/2015 και ώρα 8 μ.μ..

Θεωρεί απαράδεκτη κάθε εκδήλωση βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται και πάγια πίστη του είναι ότι όλα τα ζητήματα λύνονται με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με τραμπουκισμούς. Τέλος ζητά την άμεση διερεύνηση των γεγονότων.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr