ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να εγγυηθώ το αδιάβλητο της διαδικασίας

0

«Δεν μπορώ να το εγγυηθώ και νομίζω ότι κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος αυτής της διαδικασίας» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ και συνέχισε λέγοντας « Αλλά ακριβώς επειδή κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί, θα πρέπει να πάμε με διαφορετική πρόταση χωρίς να ξεφεύγουμε από το καταστατικό. Θα ακούσατε ότι πρότεινα να πάμε με τους εκλογικούς καταλόγους του 2009, ώστε να υπάρχει μια βάση στους υπολογιστές μας».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στην ημερομηνία των εκλογών επισημαίνοντας ότι επισήμως δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν και περιμένει τον κ. Παπαμιμίκο να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις. Όταν του επισημάνθηκε πως πρόεδρος της ΚΕΦΕ είναι πλέον ο Γ.Τραγάκης, απάντησε πως ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε κώλυμα και όχι παραίτηση.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μεϊμαράκης δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο όμως ανέφερε ότι εάν την επόμενη ημέρα είναι αυτός ο αρχηγός της ΝΔ,με τα σημερινά δεδομένα θεωρεί, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Οι εξελίξεις τρέχουν και αλλάζουν πολλές φορές τα δεδομένα, με τα οποία πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αν  θεωρήσουμε  ότι πρέπει να σύρουμε τον Τσίπρα σε μια άλλη κατεύθυνση, τότε θα το κάνουμε».

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr