ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Στην «Γέφυρα Ζωής» Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας

0

19bf815a-4311-44ab-83de-c7e8627e41a5
Στην εκδήλωση της «Γέφυρα Ζωής» Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Σπύρος Τζόκας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία τα παιδιά του Συλλόγου παρουσίασαν μαζί με τους εθελοντές δρώμενα από τις καθημερινές δράσεις τους, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Σπύρος Τζόκας συνεχάρη τα παιδιά και τους εθελοντές για  την επιτυχημένη εκδήλωση  αλλά και για το έργο που επιτελείται καθημερινά στο σύλλογο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Σπύρος Τζόκας συνεχάρη τα παιδιά και τους εθελοντές για την επιτυχημένη εκδήλωση αλλά και για το έργο που επιτελείται καθημερινά στο σύλλογο

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τζόκας, αφού ευχαρίστησε το σύλλογο και τον πρόεδρο κ. Γουράνιο για την τιμή που του έκαναν, συνεχάρη τα παιδιά και τους εθελοντές για την επιτυχημένη εκδήλωση αλλά και για το έργο που επιτελείται καθημερινά στο σύλλογο και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της «Γέφυρας Ζωής» στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις της, όπως εξάλλου γίνεται και μέχρι τώρα.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr