ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Σε Χριστουγεννιάτικο χωριό δίνει άδεια σήμερα ο Δήμος Κορίνθου

0

«Χορήγηση άδειας εγκατάστασης προσωρινών λυόμενων κατασκευών, διαμόρφωση μη στεγασμένου χώρου για ψυγαγωγικές παιδιές (χριστουγεννιάτικο χωριό –παγοδρόμιο)»

Αυτό είναι το 6ο θέμα ημερήσιας διάταξης που καλείται να συζητήσει το σώμα του δημοτικού συμβουλίου της Κορίνθου σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. Στο θέμα δεν αναφέρεται ποιος ζητά την άδεια και σε ποιο χώρο θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση, ωστόσο αποτελεί γεγονός πως και σε αυτές τις γιορτές Χριστουγεννιάτικο χωριό θα έχουμε τι κι αν είναι στην Κόρινθο και όχι στο Βέλο!
Κανείς δεν ξεχνά τα όσα έγιναν πέρυσι με την πρωτοβουλία Δήμου Βέλου – Βόχας και Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε στο Βέλο.

Βασίλης Νανόπουλος και Αννίβας Παπακυριάκος στην περσινή προσπάθεια "χωριού" στο Βέλο

Βασίλης Νανόπουλος και Αννίβας Παπακυριάκος στην περσινή προσπάθεια «χωριού» στο Βέλο

Εκείνη η προσπάθεια δεν έτυχε 2ης φοράς,ναυάγησε υπό το βάρος των καταγγελιών, των ελέγχων και των ελλείψεων ως απεδείχθη, για να λάβει σκυτάλη η Κόρινθος και να φιλοξενήσει ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό του οποίου οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν σε λίγες ώρες.

Λέτε να μιλάμε για πρωτοβουλία που στηρίζει το Επιμελητήριο;
Και τι θα κάνει η παράταξη τησμείζονος μειοψηφίας;

Να θυμίσουμε πως πέρυσι ο Επικεφαλής της και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου είχε αποκαλύψει πως είχε προτείνει στο Δήμο να υπάρξει χωριό υπό την αιγίδα του στο Φλοίσβο και ο Δήμος αρνήθηκε!

Η συζήτηση επι του θέματος αναμένεται με ενδιαφέρον!

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr