ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Οι Ακαδημίες Αιγάλεω Α.Ο. στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου – Μετά από πολλά χρόνια παρελαύνουν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου

0

Οι Ακαδημίες του Αιγάλεω Α.Ο. συνεπείς και φέτος, θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς και στην παρέλαση της πόλης για την 28η Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στην αθλητική, που θα ακολουθεί την μαθητική, κατά μήκος της Ιεράς Οδού, ενώ μετά από πολλά χρόνια θα παρελάσουν και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Τόπος συγκέντρωσης θα είναι η οδός Περγάμου, προς στην Ιερά Οδό, στις 11:00 π.μ..

Οι Ακαδημίες λοιπόν που θα παρελάσουν θα είναι αυτές του Ποδοσφαίρου, της Κολύμβησης και του Μπάσκετ και τα παιδιά των Ακαδημιών, θα πρέπει να φοράνε τη φόρμα και τη φανέλα του συλλόγου.

Οι προπονητές του συλλόγου που θα τα συνοδεύσουν θα είναι οι: Ηλίας Αρχιμανδρίτης, Τάσος Μαντζώρος, Πέτρος Βραχνός Κατερίνα Καββαδία, ΄Ελενα Χερκελετζή και Βαγγέλης Βουτσελάς, ενώ από την πλευρά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου οι προπονητές τους: Βασίλης Μονεμβασιτης, Αγγελική Κυριακοπουλου και Λευτέρης Νομικός.

Στο τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από την Ιερά Οδό και την Μοσχονησίων, έξω από το καταστήματά «Mikel» και του κ. Λιόλιου.

Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των Ακαδημιών του Αιγάλεω Α.Ο. στις εθνικές παρελάσεις της πόλης ξεκίνησε πέρυσι με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Μπέση, ο οποίος φέτος είναι υπεύθυνος από την διοίκηση του συλλόγου και μέλος της, στις Ακαδημίες Κολύμβησης.

Επιπλέον θα υπάρχουν και επαγγελματίες φωτογράφοι, για όσους επιθυμούν αναμνηστικές φωτογραφίες, από τους Θοδωρή Σαλογιάννη και Μαίρη Σαλογιάννη.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr