ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Εθελοντική αιμοδοσία από Δήμο Αιγάλεω για την τράπεζα αίματος της πόλης

0

Με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της πόλης του Αιγάλεω, η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας διοργανώνει την 2η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για φέτος (2015), την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρες 13:00 έως 19:00, στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου, στάση metro Αγ. Μαρίνα).

Στα πλαίσια των προσπαθειών για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και με την προτροπή: «Γίνε και Εσύ Εθελοντής Αιμοδότης», η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου επισημαίνουν:

«Η προσφορά αίματος είναι το καλύτερο δώρο που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει σε άλλο άνθρωπο.

Ένα δώρο που δεν αξίζει τίποτα και είναι ανεκτίμητο μπροστά στα άλλα. Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της προσφοράς αυτής. Λίγο από το αίμα μας αύριο θα σώσει μια ζωή. Δεν πρέπει ο φόβος, η προκατάληψη και η άγνοια γύρω από τη διαδικασία της αιμοδοσίας να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο κάλεσμα ανθρωπιάς.

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση σας περιμένουμε να δηλώσετε ενεργά το παρόν σας στο κάλεσμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο σας.».

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr