ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το Ι.Π.Α.Π. «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας

0

unnamed (2)g
Το Ι.Π.Α.Π. «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στο Ίλιον επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας στο πλαίσιο των συναντήσεων του που πραγματοποιεί με Δημάρχους, φορείς, συλλόγους, κ.λπ της περιοχής, σήμερα 26 Οκτωβρίου.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Νεόφυτος, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το ειλικρινές ενδιαφέρον που επιδεικνύει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του. Ο Αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος και ενημερώθηκε για τα εκπαιδευτικά και τα εξειδικευμένα προγράμματα που υλοποιούνται, ενώ επισκέφθηκε και τους χώρους όπου εκείνη την στιγμή υπήρχαν ενεργές δράσεις των παιδιών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση στο γραφείο του προέδρου του ιδρύματος, όπου ο κ. Νεόφυτος τόνισε την αναγκαιότητα οικονομικής ενίσχυσης του ιδρύματος, καθώς η επιχορήγηση έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια και σε αντιδιαστολή έχουν αυξηθεί οι ανασφάλιστοι και άποροι μαθητές του ιδρύματος. «Αυτή η κατάσταση μπορεί να φέρει δυσάρεστες συνέπειες στην εξέλιξη των προγραμμάτων του ιδρύματος», όπως είπε στην συνέχεια ο ίδιος.

Την αναγκαιότητα οικονομικής ενίσχυσης του ιδρύματος, τόνισε ο πρόεδρός του κ. Νεόφυτος, κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Αντιπεριφερειάρχη

Την αναγκαιότητα οικονομικής ενίσχυσης του ιδρύματος, τόνισε ο πρόεδρός του κ. Νεόφυτος, κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Αντιπεριφερειάρχη

Ο κ. Τζόκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που συντελείται και τόνισε ότι το Ι.Π.Α.Π «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία ενός κόσμου όπου τα άτομα με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος θα μπορούν να έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή και στην εργασία. Η στήριξη τέτοιων δομών και η ενίσχυση τους θεωρείται αυτονόητη και είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr