ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Επίσκεψη Τζόκα σε Χαϊδάρι και Πετρούπολη: Πρώτη προτεραιότητα η κατασκευή αγωγού ομβρίων στη Λεωφόρο Αθηνών

0

Δύο από τους Δήμους που έπληξαν τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας και συγκεκριμένα το Χαϊδάρι και την Πετρούπολη, όπου είχε αντίστοιχα συναντήσεις με τους Δημάρχους Μιχάλη Σελέκο και Ευάγγελο Σίμο, χθες Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση στο Χαϊδάρι, όπου συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε στον Δήμο η έντονη βροχόπτωση της 22ης Οκτωβρίου 2015 αλλά και το τι πρέπει άμεσα να γίνει για να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα στο μέλλον.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας και ο Δήμαρχος της πόλης Μιχ. Σελέκος συμφώνησαν ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η έναρξη κατασκευής του αγωγού ομβρίων στη Λεωφ. Αθηνών, ενώ επισήμαναν ότι τα αντιπλημμυρικά έργα θα πρέπει να υλοποιούνται άμεσα ξεπερνώντας τις όποιες χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Την έναρξη της κατασκευής του αγωγού ομβρίων στη Λεωφ. Αθηνών συμφώνησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχ. Σελέκος κατά την διάρκεια της συνάντησής τους

Την έναρξη της κατασκευής του αγωγού ομβρίων στη Λεωφ. Αθηνών συμφώνησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχ. Σελέκος κατά την διάρκεια της συνάντησής τους

Στη συνέχεια ο κ. Τζόκας επισκέφτηκε το Δήμο Πετρούπολης, όπου είχε συνομιλίες με τον Δήμαρχο της πόλης Ευάγγ. Σίμο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα σημεία στα οποία προκλήθηκαν ζημιές κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης. Επίσης συζητήθηκαν και τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί να γίνουν, όπως η κατασκευή παιδικού σταθμού, καθώς και η αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού Καμινιού της Πετρούπολης.

Στη συνάντηση συμμετείχε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Δανιά και οι Αντιδήμαρχοι Πετρούπολης κ.κ.: Φιλίππου και Μαλαθρίτης.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης θα επισκεφθεί τον Δήμο Αγίων Αναργύρων/Καματερού, όπου θα έχει συνάντηση και με τον κ. Σαράντη.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr