ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Άλλη μια «ανάσα» για τους δικαιούχους Αιγαλεώτες η εφαρμογή επισιτιστικού προγράμματος από τον Δήμο

0

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του 2015 για τους δικαιούχους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που είχαν υποβάλει αίτηση υπαγωγής και το οποίο θα εφαρμόσει ο Δήμος Αιγάλεω.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου ενημερώνει ότι η ανάρτηση των αποτελεσμάτων των δικαιούχων του προγράμματος θα γίνει (με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του ενδιαφερόμενου) στις εισόδους του Δημαρχείου, του ΚΕΠ, της Κοινωνικής Υπηρεσίας, της Πρόνοιας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να σημειώσουμε ότι το ίδιο το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι απορριφθέντες του προγράμματος έχουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης, μέσα σε μια χρονική περίοδο επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Οι πολίτες, των οποίων οι αιτήσεις απορρίφθηκαν, μπορούν να υποβάλλουν ένσταση εντύπως καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και την Δευτέρα 26-10-2015, στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Μ. Μπότσαρη & Ελλησπόντου 7 στον 1ο όροφο, από 08:00 έως 14:00.

Ακολουθεί ο πίνακας των αποτελεσμάτων με τους ωφελούμενος και μη του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD στο Αιγάλεω και στους υπόλοιπους Δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Επίσης τα έντυπα της ένστασης και οι οδηγίες ενστάσεως των απορριφθέντων του προγράμματος.

:

Πίνακας με τους ωφελούμενος και μη του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD στο Αιγάλεω και στους υπόλοιπους Δήμους της Δυτικής Αθήνας

΄Εντυπο της ΄Ενστασης

Οδηγίες Ενστάσεως

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr