ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το PRE-Unileague CUP είναι γεγονός!

0

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου διεξάγεται στο River Camp των Αχαρνών, μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα του Μίνι Ποδοσφαίρου διοργάνωση, το PRE-Unileague Cup!

To PRE-Unileague Cup είναι μια νεόδμητη διοργάνωση, η οποία παίρνει «σάρκα και οστά» για πρώτη φορά φέτος και αποτελεί ουσιαστικά ένα τουρνουά μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου 5Χ5 στη χώρα μας, το UNI-League, η έναρξη του οποίου είναι προγραμματισμένη για το Δεκέμβριο.

Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τις ομάδες που συμμετέχουν στον εν λόγο θεσμό, να δοκιμαστούν μεταξύ τους, πριν από την έναρξη της κανονικής σεζόν, και λειτουργεί στα πρότυπα και τη λογική του NBA και των pre-season matches (αγώνες πριν από την έναρξη του επίσημου πρωταθλήματος). Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν κύπελλο και έπαθλα (tablets τελευταίας τεχνολογίας) για τη νικήτρια ομάδα και τους ποδοσφαιριστές!

 

5x5_2

Βάσει κανονισμών πάντως, δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά εκτός από όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση, έχουν και νέες, υπό την προϋπόθεση: ο αρχηγός τους να διαθέτει φοιτητικό πάσο (άλλωστε υπό το φοιτητικό πρίσμα διεξάγεται η εν λόγο διοργάνωση από το 2002)! Επιπλέον, η κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει ολόκληρο το ρόστερ της πριν από την έναρξη των αγώνων της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων γίνονται είτε απευθείας στο River Camp Αχαρνών, είτε μέσω τηλεφώνου (6972721484 – 2102465748). Το κόστος ανέρχεται στα 110 ευρώ ανά ομάδα, ενώ το μίνιμουμ των παιχνιδιών που προβλέπεται να παίξει η κάθε… επίδοξη διεκδικήτρια του τίτλου, είναι 4 (ομίλου και τουλάχιστον 1 νοκ-άουτ).

Το Μίνι Ποδόσφαιρο επεκτείνεται ταχύρυθμα στη χώρα μας, και μέσω του UNI-League, ανεβαίνει επίπεδο χρόνο με το χρόνο. Το «ορεκτικό» πάντως, στα γήπεδα του Μενιδίου, αναμένεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Τον ενισχυμένο – πλην αδαμάντινο – ανταγωνισμό μεταξύ των υποψήφιων πρωταγωνιστών της περιόδου που είναι προ των πυλών!

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr