ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Κυριάκος Μητσοτάκης από Γιάννενα: ΄Ελλειμμα δημοκρατίας στην ΝΔ

0

Για δημοκρατικό έλλειμμα κατήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, την ηγεσία της ΝΔ και κατ’ επέκταση και το ίδιο του το κόμμα, από τα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στην Ήπειρο για την υποψηφιότητα της προεδρίας του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «είναι υποχρέωση των υποψηφίων προέδρων να συμμετάσχουν σε τουλάχιστον μια δημόσια τηλεοπτική συζήτηση», για να συμπληρώσει: «Έτσι λειτουργούν τα δημοκρατικά κόμματα σε όλο τον κόσμο».

«Δεν μας ακούνε οι νέοι, δεν μας ακούν οι παραγωγικές τάξεις», ανέφερε στην συνέχεια ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, ενώ στάθηκε και στην αναγκαία, όπως την χαρακτήρισε, αλλαγή της λειτουργίας και της δομής του κόμματος, τονίζοντας ότι: «πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην οργάνωση».

Επίσης δήλωσε ότι είναι δικαίωμα των πολιτών (μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία) να έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις θέσεις και να συγκρίνουν τις δεξιότητες των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ και ταυτόχρονα κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους του να τοποθετηθούν άμεσα για την ανάγκη της διεξαγωγής μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr