ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση στην ΄Αγκυρα

0

Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (συγκροτείται από Μ-Λ ΚΚΕ, ΚΚΕ (μ-λ), καθώς και ανένταχτους), καταγγέλλει σε κείμενό της την βάναυση δολοφονική επίθεση στην ΄Αγκυρα, η οποία όπως τονίζει αποτελεί: «Κλιμακούμενη συνέχεια των εγκληματικών ενεργειών του τούρκικου κράτους και του φασιστικού παρακράτους στο Ντιγιάρμπακιρ και στο Σουρούτς. Έγινε στο φόντο έντασης των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών σε μια περιοχή (Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή) που δε θέλει πολύ για να μετατραπεί σε συνολικό παρανάλωμα!».

Θεωρεί επίσης ως υπαίτιους της δολοφονικής επίθεσης τους μηχανισμούς του τούρκικου κράτους και του παρακράτους, καθώς και τους: «Ιμπεριαλιστές πάτρωνές τους και τους αντιδραστικούς ισλαμοφασίστες συμμάχους τους», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Επισημαίνει ακόμη ότι στόχος της επίθεσης είναι η τρομοκράτηση των λαών της Τουρκίας, η καταστολή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Κούρδων, καθώς και η αποστολή ενός μηνύματος υποταγής σε καθέναν που σηκώνει κεφάλι.

Για να δείτε την ανακοίνωση της Λαϊκής Αντίστασης πατήστε εδώ

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr