ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Η απάντηση της Αντιπεριφέρειας σε δημοσιεύματα για το αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου

0

Με αφορμή δημοσίευμα ειδησεογραφικού site της περιοχής της Δυτ. Αθήνας, αναφορικά με έλεγχο που διενεργήθηκε από υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου η Αντιπεριφέρεια επισημαίνει:

α) Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Σπύρος Τζόκας, μόλις πληροφορήθηκε το επίδικο θέμα, ζήτησε και έλαβε έγγραφη ενημέρωση από την αρμόδια για έλεγχο υπηρεσία, σχετικά με το θέμα, την οποία και επισυνάπτουμε.
β) Οι χαρακτηρισμοί προς τα πολιτικά πρόσωπα είναι αναιτιολόγητοι και ανοίκειοι. Τους αντιπαρερχόμαστε καθώς δεν βοηθούν τη δημόσια συζήτηση.
γ) Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα έχουν θέσει ως προτεραιότητα την εξάλειψη φαινομένων διαφθοράς στη Δημόσια Διοίκηση, όπου αποδεδειγμένα αυτά υφίστανται.
δ) Η έκθεση της υπηρεσίας, επίσης δεν συνάδει με τους βαρείς χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στους υπαλλήλους.
ε) Επισυνάπτεται η έκθεση της υπηρεσίας και διερευνάται με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα ο όποιος καταλογισμός ευθυνών ήθελε προκύψει.
στ) Είμαστε πάντα στη διάθεση του δημόσιου ελέγχου και συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος, σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Για να διαβάσετε την έγγραφη ενημέρωση της Αντιπεριφέρειας από την αρμόδια για έλεγχο υπηρεσία πατήστε εδώ

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr