ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Η Θεανώ Φωτίου στην Κόρινθο αύριο

0

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσεις το μεσημέρι της Τρίτης η κ. Θεανώ Φωτίου από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο.Η κ.Φωτίου θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Κορινθίας στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέντευξη τύπου προς τα Μέσα Ενημέρωσης έχει καθοριστεί για τις 12:30.

Το πρόγραμμα της κ. Φωτίου περιλαμβάνει νωρίτερα, στις 10:30, συνάντηση με μέλη της σύμπραξης ΤΕΒΑ και των κοινωνικών δομών στο Δημαρχείο της πόλης και αμέσως μετά βόλτα στο κέντρο της Κορίνθου. Κατόπιν της συνέντευξης στις 12:30 και της παρουσίασης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Φωτίου στις 18:00 με υποψήφιους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κορινθία, θα επισκεφτούν τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Μέριμνα) του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, όπου θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και στελέχη του δήμου. Στη συνέχεια η κ. Θ. Φωτίου θα επισκεφτεί τον Παπά Νίκο στην Παναγία την Γιάτρισσα για να ενημερωθεί για το συνολικότερο ανθρωπιστικό έργο που πραγματοποιεί η εκκλησία στο Λουτράκι.

Η περιοδεία της κ. Θ. Φωτίου θα ολοκληρωθεί στις 8:00 μμ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και το Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.»

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr