ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Οι Locomondo στην Κομοτηνή στις 2 Σεπτεμβρίου

0

LOCO

Καλοκαιριού συνέχεια και οι Locomondo ξαναβγαίνουν στον «δρόμο». Ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα οι Locomondo μάς παρασέρνουν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο πάρτυ σε θέατρα, παραλίες και πλατείες. Η Κομοτηνή συντροφιά με τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ υποδέχεται το γνωστό συγκρότημα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ, σε μια συναυλία που υπόσχεται τρελό κέφι και δυνατό χορό. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ.

Μετά από 12 χρόνια σταθερής πορείας οι Locomondo με διακρίσεις, χιλιάδες πωλήσεων, με συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δίνουν το στίγμα τους – μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα!
Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, τα τραγούδια τους όπως κι οι συναυλίες τους συχνά έχουν κοινωνικό χαρακτήρα κάτι που φαίνεται έντονα όλα αυτά τα χρόνια με την συμμετοχή τους σε κάθε είδους πολιτιστικής εκδήλωσης που έχει να κάνει με την προσφορά από το περιβάλλον εώς τον ίδιο τον άνθρωπο.
Πάντα με την μουσική, το τραγούδι και το κέφι για ζωή πρωταγωνιστές..
Με καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά, όπως το “δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” , το ”Μαγικό χαλί” και με “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!!
Το μότο της συναυλίας Καλοκαίρι 2015 και.. “Θέλω νά ‘στε κει ότι κι αν συμβεί”

About Author

ΜΑΡΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr