ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Προβολή Γούντυ ΄Αλεν στο ΄Αλσος από τον Δήμο – Αύριο Μπενίνι στην Ορυζομύλων

0

9
Από νωρίς είχε μαζευτεί ο κόσμος στην είσοδο του ΄Αλσους (Μπαρουτάδικο), για την δωρεάν κινηματογραφική προβολή του «Ειρηνοποιού» του Γούντυ ΄Αλεν, την Τετάρτη (15/7) στις 9:00 μ.μ., μια εκδήλωση που εντάσσεται στις «Τετάρτες του καλοκαιριού με άρωμα κινηματογράφου», του Δήμου Αιγάλεω.

Πριν την έναρξη της ταινίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω ομόρφυνε μουσικά την βραδιά με γνωστά κινηματογραφικά κομμάτια, ενώ κατά την διάρκειά της μοιράζονταν δωρεάν σάντουιτς στους παρευρισκόμενους, τα οποία ήταν μια προσφορά του κ. Παναγιώτη Γασπαράτου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμο και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Πολιτισμού του και μέσω αυτής, υπεύθυνος των προβολών είναι ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημ. Μπέσης, με την είσοδο να είναι δωρεάν – Αλληλέγγυο εισιτήριο για το κοινωνικό Παντοπωλείο (τρόφιμα μακράς διαρκείας).

Στην προβολή στο ΄Αλσος, εκτός από τους προαναφερόμενους, είδαμε και τους εξής:

Toν Δήμαρχο Αιγάλεω Δημ. Μπίρμπα
Τους αντιδημάρχους: Κων. Φίλη, Γιαν. Χριστόγλου και Ευθ. Ζάχαρη
Την κα. Νταντά Γάσπαρη, μέλος της επιτροπής Πολιτισμού
Τους δημοτικούς συμβούλους της «Ανάπλαση Αιγάλεω»: Στ. Βασιλειάδη, Γιάν. Αγαπίου και Ζωή Βλάχου
Την Προϊσταμένη του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Αιγάλεω Σοφία Κορμέντζα
Την κα Βιργ. Γεωργοπάνου, μέλος της ΄Ενωσης Γονέων Αιγάλεω

Από δεξιά διακρίνουμε τους κ.κ.: Στ. Βασιλειάδη δημ.  σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω», Ευθ. Ζάχαρη αντιδήμαρχο, Γιαν. Χριστόγλου αντιδήμαρχο,  Δημ. Μπέση δημ.  σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω», Δημ. Μπίρμπα δήμαρχο Αιγάλεω, Κων. Φίλη αντιδήμαρχο, Γιάν. Αγαπίου δημ. σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω»

Από δεξιά διακρίνουμε τους κ.κ.: Στ. Βασιλειάδη δημ. σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω», Ευθ. Ζάχαρη αντιδήμαρχο, Γιαν. Χριστόγλου αντιδήμαρχο, Δημ. Μπέση δημ. σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω», Δημ. Μπίρμπα δήμαρχο Αιγάλεω, Κων. Φίλη αντιδήμαρχο, Γιάν. Αγαπίου δημ. σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω» και Ζωή Βλάχου δημ. σύμβ. «Ανάπλαση Αιγάλεω»

Η επόμενη προβολή, που θα είναι και η τελευταία, θα γίνει αύριο Τετάρτη (5 Αυγούστου) στις 9:00 μ.μ., με το «Το Τέρας» (Il Mostro) του Ρ. Μπενίνι στην πλατεία Ποντίων Αγ. Αικατερίνης (Ορυζομύλων).

Υπόθεση

Ο Λόρις, ένας ονειροπόλος εργένης, πέφτει θύμα παρεξηγήσεως και ταυτίζεται με έναν παρανοϊκό δολοφόνο που τρομοκρατεί τη Ρώμη με βίαια σεξουαλικά εγκλήματα.

Είδος: Κωμωδία
Χρώμα: Έγχρωμη
Διάρκεια: 112′
Παραγωγή: Ιταλία – Γαλλία

Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Μπενίνι
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Κλοντ Μπριαλί, Μισέλ Μπλαν, Νικολέτα Μπράσκι, Ρομπέρτο Μπενίνι

Trailer

11709822_1612823952318992_3908578518775335529_o

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr