ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Διεθνή παρουσία για Αιγάλεω Α.Ο. κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη

0

Διεθνή παρουσία για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης Αιγάλεω Α.Ο. σε Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς ανάμεσα στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ελληνική αποστολή της εθνικής ομάδας είναι και ο αθλητής του συλλόγου Ορφέας Γενκιανίδης.

Πρόκειται για το 21ο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης Comen Cup και η αποστολή της εθνικής ομάδας πρόκειται να αναχωρήσει μεθαύριο Παρασκευή (3 Ιουλίου) για την Αλεξανδρούπολη στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο της οποίας θα διεξαχθούν οι αγώνες, οι οποίοι θα διαρκέσουν δύο ημέρες (4-5 Ιουλίου).

 Στην φωτό αριστερά διακρίνουμε τον προπονητή του Αιγάλεω ΑΟ κολύμβησης, Πέτρο Βραχνό και δίπλα του τον αθλητή του συλλόγου Ορφέα Γενκιανίδη


Στην φωτό αριστερά διακρίνουμε τον προπονητή του Αιγάλεω ΑΟ κολύμβησης, Πέτρο Βραχνό και δίπλα του τον αθλητή του συλλόγου Ορφέα Γενκιανίδη

Σημειώνουμε ότι ο Ορφέας Γενκιανίδης για πρώτη φορά γίνεται μέλος της εθνικής ομάδας και θα αγωνιστεί στα 400μ Μ.Α, στα 200μ Μ.Α και στα 400μ Ελεύθερο.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 21ο Μεσογειακό Comen Cup, θα πρέπει να είναι γεννημένοι μεταξύ του 1999-2000 για τα αγόρια και του 2001-2002 για τα κορίτσια.

Εκτός από τον Γενκιανίδη ο σύλλογος δίνει τα συγχαρητήριά του και στον προπονητή του Πέτρο Βραχνό, που τους εύχονται καλή επιτυχία και επίσης καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr