ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πρωταθλήτρια κόσμου η Αβραμίδου, Πρωταθλητές Ευρώπης Χριστοδούλου και Μπούκης

0
Απόλυτη επιτυχία για το Super League Pahuyuth Championship, που διοργάνωσε η Αβραμίδου Μαρία στο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας «ο Πλάτων» την Κυριακή 21 Ιουνίου.
Η Ελλάδα έγραψε ιστορία κατακτώντας και τους τρεις τίτλους της βραδιάς. Αβραμίδου, Χριστοδούλου και Μπούκης κατέκτησαν την κορυφή αντιμετωπίζοντας έμπειρους και αντάξιους του επιπέδου τους αντιπάλους.
Συγκεκριμένα ο τον Χριστοδούλου Στράτο στα -64 κιλά αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ιταλίας Facchini Giovanni τον οποίο και νίκησε με Τ.Κ.Ο. στον 3ο γύρο.
Το νικηφόρο σερί του συνέχισε και ο Μπούκης Γιάννη στα -71 κιλά, βρίσκοντας απέναντί του στην κόκκινη γωνία τον Ιταλό πρωταθλητή Ardigo Damiano. Χωρίς να αφήνει περιθώρια, ο Μπούκης κατάφερε ισχυρότατα χτυπήματα στον Ιταλό που του χάρισαν την νίκη.
10 χρόνια μετά τον τελευταίο της νικηφόρο αγώνα για παγκόσμιο τίτλο, η Μαρία Αβραμίδου επέστρεψε και πάλι στο ρινγκ, αυτή τη φορά διεκδικώντας τον Διεθνή Τίτλο Επαγγελματικού Μουιτάι στα -49 κιλά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παχουγιούτ, WPF. Αντίπαλός της η πολύ έμπειρη πρωταθλήτρια Τουρκίας με συμμετοχές στην IFMA και την WPF, Hatice Nalbat.
Ο αγώνας «κλείστηκε» μετά από προσωπική πρόταση του προέδρου της WPF, Hamid Ebadati και στις δύο αθλήτριες, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή επαγγελματικών αγώνων της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Κυρίαρχη σε όλους τους γύρους, υποβάλλοντας την αντίπαλό της σε δύο K.D., η Μαρία φόρεσε τη ζώνη και κατέκτησε τον 7ο τίτλο της.
Όλοι οι αγώνες κύλησαν ομαλά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην διοργάνωση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την μαχητικότητα και το υψηλό αθλητικό τους ήθος.

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr