ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Εκθέσεις των εργαστηρίων της ΦΕΞ

0

fexd

Η δράση των εργαστηρίων της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης παρουσιάζεται από σήμερα Παρασκευή έως και το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα στις 19.00 και είναι μια ευκαιρία τόσο να παρουσιαστεί η δουλειά των μελών τους όσο και να έρθουν σε επαφή άτομα που ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά. Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για μικρές ηλικίες, όπου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, γνωρίζουν τον χώρο των εικαστικών τεχνών, χρησιμοποιώντας παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα μέσα. Στο τμήμα οι μικροί μας θα γνωρίσουν ακόμη την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας, χαρακτικής, γλυπτικής…
Υπεύθυνη: Μαρκέτα Σπανού, τηλ 25410 25421

Εργαστήρι Ελευθέρου σχεδίου & Ζωγραφικής για ενήλικες. Μαθήματα ζωγραφικής, ελεύθερο σχέδιο, ζωγραφική με ακουαρέλα, λάδια, τέμπερες.
Υπεύθυνη: Αναίδα Χουρσουντιάν, τηλ 25410 25421

Εργαστήριο Φωτογραφίας & Κινηματογράφου – Video. Στον κύκλο αυτών των μαθημάτων γνωρίζουμε την ιστορία και τη γλώσσα της Φωτογραφίας & του κινηματογράφου.
Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Ξανθόπουλος Πασχάλης,

fexc

Εργαστήρι κόμικς για ενήλικες και εφήβους.
Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα γύρω από τα κόμικς, την ιστορία τους και τις τεχνικές τους; Πραγματοποιήστε ιστορίες που τριβελλίζουν στο μυαλό σας, παρέα με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη σας για την ένατη τέχνη και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στο σχέδιο, στο χρώμα και στο σενάριο! Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Υπεύθυνος εργαστηρίου: Νίκος Καμπασελέ, τηλ: 6982908961

Στην έκθεση παρουσιάζεται η δράση των εργαστηρίων.
Στόχος των εργαστηρίων και του πολιτιστικού προγράμματος, είναι να διαδραματίζει η Φ.Ε.Ξ. έναν ενισχυτικό ρόλο στις εκπαιδευτικές δομές του τόπου μας.
Λειτουργούν τα εργαστήρια:
Χορευτικό Εργαστήρι
Εργαστήρι Latin Salsa
Εργαστήρι Lindy Hop [Swing]
Εργαστήρι capoeira
Εργαστήρι Tango
Εργαστήρι Κρουστών
Θεατρικό Εργαστήρι
Εργαστήρι Παιδικού Μουσικού Θεάτρου & Χοροθεάτρου
Εργαστήρι Χειροτεχνίας και Καλλιτεχνικών Κατασκευών
Κουκλοθεατρικό Εργαστήρι «κουκλόκοσμος»
Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης
Εργαστήρι Tai Chi Chuan
Εργαστήρι Αγιογραφίας
Εργαστήρι Πλεκτικής για ενήλικες
Εργαστήρι κοπτικής-ραπτικής
Εργαστήριο Φωτογραφίας
Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά
Εργαστήρι Ελευθέρου σχεδίου & Ζωγραφικής για ενήλικες
Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής
Εργαστήρι μαγειρικής τέχνης
Εργαστήρι κόμικς
Εργαστήριο Κινηματογράφου – Video

Στα εργαστήρια συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 900 ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το αντικείμενο της αρεσκείας τους. Παράλληλα οι πολιτιστικές δράσεις συμπληρώνουν την εκπαιδευτική γνώση, αφού φέρνουν σε επαφή τα μέλη μας με διακεκριμένους ανθρώπους κάθε χώρου.
Η συμμετοχή στις δραστηριότητες της ΦΕΞ είναι κάτι παραπάνω από απλή συμμετοχή στη γνώση. Είναι ανάπτυξη συνεργασίας, φιλίας, ψυχαγωγίας.

Οργάνωση ΦΕΞ

Πληροφορίες : Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης – Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης
Αντίκα 7, 67100 Ξάνθη – παλιά πόλη. Τηλ . 25410 25421 www.fex.org.gr [email protected]

About Author

ΜΑΡΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr