ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Η πόλη γιορτάζει την Μουσική

0

Για πέμπτη χρονιά η Κομοτηνή επιλέγει να συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, μετά την θερμή ανταπόκριση που είχαν οι προηγούμενες διοργανώσεις φέρνοντας κοντά με την μουσική όλο το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες της. Οι εκδηλώσεις έχουν την υπογραφή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής και είναι ανοιχτές για το κοινό.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 20 Ιουνίου, με τη Χορωδιακή Βραδιά «Στα μονοπάτια της μουσικής του κόσμου» από τη Χορωδία του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής. Η έναρξη είναι στις 20:00 και η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου.
Την Κυριακή 21 Ιουνίου, το Ωδείο Μ. Συκάκη θα παρουσιάσει «Ελληνική & Ξένη μουσική», στις 19:00, στην Πλατεία Ειρήνης.
Στον αύλειο χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου, την ίδια μέρα στις 19:30, ο Χρήστος Χατζόπουλος με το Μουσικό Εργαστήρι «Νότα» θα παρουσιάσει «Αφιέρωμα στον Δημήτριο Καντεμίρη».
Στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής θα λάβει χώρα στις 20:00 «Βραδιά Λαϊκής Μουσικής» με τους: Γιάννη Τζατζανά, Κυριάκο Τσακιράκη, Γιώργο Μασαλτζή, Γιάννη Κουλαουζίδη, Γιώργο Τζατζανά, Φώτη Ξενάκη, Δήμητρα Πάσχου και Μαρία Μουρατίδου.
Στο Πάρκο της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. την ίδια μέρα στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί «Βραδιά Λαϊκής Μουσικής» με τους: Σγουρή Μαργαρίτη, Νίκο Βερβερίδη, Λάζαρο Κεραμέα, Χαράλαμπο Καρανίκα και Ελβίρα Κουρτέση.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr