ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Νέος προπονητής του Αιγάλεω ο Γιώργος Σουρλής – Ο ΄Αγγελος Πυρένης δεν ανανεώνει την συνεργασία του

0

pegasus_LARGE_t_1301_106163986
Μετά την μη ανανέωση της συνεργασίας του Αιγάλεω Α.Ο. με τον Άγγελο Πυρένη, η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του βετεράνου παίχτη και πρώην προπονητή της ομάδας Γιώργου Σουρλή.

Βοηθός προπονητή θα είναι ο Αιγαλιώτης Πέτρος Κωνσταντινίδης, ενώ γυμναστής ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας (εξειδίκευση στα ΤΕΦΑΑ) Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Ο Άγγελος Πυρένης κατάφερε να αλλάξει δραστικά την εικόνα του Αιγάλεω προς το καλύτερο σε μια κρίσιμη μάλιστα καμπή για την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Ο ικανότατος προπονητής, ξεκίνησε την σεζόν του στον Ατρόμητο Πειραιά και ήρθε στο Αιγάλεω στα τέλη Οκτωβρίου 2014 αντικαθιστώντας τον Χρήστου Τάσση, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του Αιγάλεω με τον Κολωνό (4-4).

Υπό την καθοδήγηση του το ‘Σίτι’ πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ και το Κύπελλο ΕΠΣΑ) και στην συνέχεια έλαβε μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, όπου εκεί όμως παίζουν ρόλο και πολλά άλλα στοιχεία, εκτός από τα αγωνιστικά.

Το μόνο όμως σίγουρο είναι ότι ο ΄Αγγελος Πυρένης έδωσε χαραχτήρα νικητή στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Τέλος η απόφαση της διοίκησης του Αιγάλεω δεν έχει να κάνει με κάτι μεμπτό όσο αφορά τον Πυρένη και την παρουσία του στην ομάδα, καθώς έφυγε με «περγαμηνές» νικητή, αλλά θέτει μια γενικότερη αλλαγή σελίδας στην ιστορική ομάδα του ‘Σίτι’.

About Author

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr