ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Κόρινθος: «Στο σκαμνί» το Κίνημα «Δεν πληρώνω»

0

Με την κατηγορία της καύσης των 100 κλήσεων από την Τροχαία του Κιάτου κάθισαν σήμερα στο σκαμνί τα μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω». Ο Πρόεδρος του Κινήματος Βασίλης Παπαδόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες της καύσης και επανέλαβε την αξίωση του Κινήματος για κατάργηση των διοδίων , ειδικά στην «Καρμανιόλα» της Κορίνθου – Πατρών. Παράλληλα υπενθύμισε στη νέα Κυβέρνηση την υπόσχεσή της περι αμνηστίας σε όλους όσους αντιμετώπιζαν χαλκευμένες κατηγορίες στα δικαστήρια.

Ο Πρόεδρος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Βασίλης Παπαδόπουλος

«Eίμαι κατηγορούμενος για πολλοστή φορά, έχω 100 δίκες στην πλάτη μου, ο λόγος είναι ότι σήκωσα κεφάλι απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα.. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να Προασπίζουμε το δικαίωμα μας να μην πληρώνουμε διόδια, ειδικά σ ένα δρόμο καρμανιόλα όπως η Κορίνθου – Πατρών.
Κατηγορούμαστε για κλήσεις που κάηκαν εμείς δεν είδαμε καμία κλήση να καίγεται. Δεν ήταν ανάγκη να καούν κλήσεις ,εμείς θέλουμε την κατάργηση των διοδίων. 

Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί να δώσει αμνηστία, ζητάμε να σταματήσουν όλες αυτές οι διώξεις. Εμείς δεν θα σταματήσουμε τις δράσεις μας, τα δικαστήρια δεν μας φοβίζουν».

Η δίκη έλαβε αναβολή για τις 18 Ιανουάριου 2016

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr