ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πελοπόννησος: Καμία εταιρία δεν κατέθεσε προσφορά για… 23,5 εκ ευρώ!

0

Αδίκως ο ορυμαγδός του τελευταίου διμήνου για το κλείσιμο και την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στις 31 του Μάρτη, ενέργεια που θα οδηγούσε τους δήμους σε αδιέξοδο αφού κοινό μυστικό αποτελεί το γεγονός πως… στις χωματερές που ουδέποτε έκλισαν οδηγούσαν και οδηγούν τα σκουπίδια κρατώντας καθαρές τις πόλεις τους! ο διαγωνισμός της περιφέρειας κατέστη άγονος!
Καμία απολύτως εταιρία δεν κατέθεσε προσφορά για να αναλάβει ένα έργο ύψους 23,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Τι σημαίνει πρακτικά ετούτο; Η κατάσταση – η ανεξέλεγκτη κατάσταση – συνεχίζει ως είχε με τους Δημάρχους να επαναπαύονται και πάλι στις δάφνες τους, αναμένοντας την οικονομική επιτροπή να λάβει το πρακτικό από την επιτροπή έργου, να συνεδριάσει και να καθορίσει νέους όρους αλλά και νέα ημερομηνία!

Εταιρίες υπάρχουν κατά δήλωση της θεματικής Ντίνας Νικολάκου : «Υπάρχουν εταιρίες, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τον νόμο, να επαναλάβουμε τη δημοπρασία για μια νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού. Επομένως, υπάρχουν δύο έργα που θα αλλάξουν το πρόσωπο της Πελοποννήσου: το ένα είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση, για την οποία περιμένουμε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και το άλλο η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, που αποτελούν χώρους περιβαλλοντικού εγκλήματος».

Η Ντίνα Νικολάκου υπεραμύνθηκε των διαδικασιών απαντώντας σε ερώτημα εάν υπάρχει ενδεχόμενο η διαδικασία να ολοκληρωθεί με προσκλήσεις
«Εμείς θα επαναλάβουμε με τους ίδιους όρους τη δημοπρασία, τηρώντας κάθε νομιμότητα, και θα περιμένουμε την πρόταση των τεχνικών μας υπηρεσιών. Στην Οικονομική Επιτροπή θα βρίσκονται και οι εκπρόσωποι των Υπηρεσιών».

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr