ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Σοφάδες: Επιστολή παραίτησης Μπάμπη Παπαδόπουλου στην ΠΑΔΥΘ ΑΕ

0

μπαμπης παπαδοπουλος 1Επιστολή παραίτησης από το ΔΣ της ΠΑΔΥΘ ΑΕ υπέβαλλε στον Πρόεδρο της εταιρείας την Παρασκευή 20 Μαρτίου ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, εξαιτίας επτά αναιτιολόγητων απολύσεων, όπως υποστηρίζει ο κ. Παπαδόπουλος στην επιστολή του, που προγραμματίζει στο τέλος του Μαρτίου η εταιρεία στο Δήμο Σοφάδων, μετά από μακρόχρονη θητεία των απολυόμενων στην αποκομιδή των απορριμμάτων του Δ. Σοφάδων.

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε

Σας παρακαλώ πολύ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από το ΔΣ της ΠΑΔΥΘ ΑΕ και να δρομολογήσετε την αντικατάστασή μου καθώς δεν διανοούμαι ότι μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της διοίκησης της εταιρείας όταν η τελευταία λειτουργεί ως τράπεζα εξυπηρέτησης πελατειακών συμφερόντων αδιαφορώντας τόσο για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των εργαζομένων όσο, κυρίως, και για τις οικογενειακές και επαγγελματικές επιπτώσεις ανθρώπων που δουλεύουν 6 χρόνια στην ΠΑΔΥΘ.

Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο που υπηρέτησα το Δ. Σοφάδων ως Δήμαρχος ουδέποτε διανοήθηκα να διαταράξω τις επαγγελματικές συνθήκες των εργαζομένων στην ΠΑΔΥΘ για την αποκομιδή των απορριμμάτων του δήμου μας. Όσοι εργαζόμενοι το επιθυμούσαν, παρόλο που ξεκίνησαν να δουλεύουν κατά την περίοδο παλαιότερων δημοτικών αρχών, συνέχισαν να εργάζονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Σήμερα εφτά απ’ αυτούς τους εργαζόμενους, οι περισσότεροι εκ των οποίων όπως προανέφερα δουλεύουν 6 χρόνια, ειδοποιήθηκαν ότι την πρωταπριλιά θα πάνε στα σπίτια τους και θα αντικατασταθούν από άλλους. Χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση και εξήγηση.

Τόσο οι λόγοι όσο και οι θλιβερές επιπτώσεις αυτής της ενέργειας είναι προφανείς γι αυτό και δεν χρειάζεται να επιμείνω κάνοντας μεγαλύτερη ανάλυση. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε όμως, απαιτείται απ όλους μας, και προπαντός απ’ τους διοικούντες, μεγαλύτερη ευαισθησία και ιδίως υπευθυνότητα σε θέματα διαχείρισης προσωπικού και των συνακόλουθων επιπτώσεών τους σε οικογενειάρχες εργαζόμενους.»

About Author

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΞΟΥΡΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr