ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γερμανικό Grand Prix…τέλος για το 2015

0

Οριστικά τέλος μπαίνει στην ιστορία ενός γερμανικού Grand Prix για τη φετινή σεζόν τουλάχιστον, έτσι όπως ήταν προγραμματισμένο στο καλεντάρι για τις 19 Ιουλίου.pista5

Για πρώτη φορά μετά το 1960, η Formula 1  δεν θα επισκεφθεί τη χώρα με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως.

Αρχικά, ήρθε ο αποκλεισμός της πίστας Nürburgring. Ο Bernie Ecclestone από νωρίς είχε δείξει τις προθέσεις του, αναφέροντας πως η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι προτεραιότητα για τους αγώνες του 2015. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πίστας, Pietro Nuvoloni, είχε κατατεθεί στον αφεντικό της Formula 1, λεπτομερής και ανανεωμένη προσφορά για τη συνέχιση της συνεργασίας, ωστόσο η συμφωνία αυτή δεν ήρθε ποτέ. pista4

Στο δράμα με το γερμανικό Grand Prix έρχεται να προστεθεί σημερινή εξέλιξη, κλείνοντας για τα καλά πλέον, την πόρτα για δράση στο Hockenheimring τον Ιουλίο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας του Hockenheim, Georg Seiler, δήλωσε την Τρίτη, πως δεν πιστεύει πλέον στο κάλεσμα του Bernie Ecclestone, καθότι η προθεσμία για να κλείσει η όποια συμφωνία φτάνει στην εκπνοή της. Συνεχίζει προσθέτοντας πως, θα ήταν διατεθειμένοι να έρθουν σε συμφωνία, καθώς αγαπούν τη Formula 1 αλλά όχι με κάθε κόστος.

pista619 αγώνες λοιπόν για φέτος και αγωνία για το πότε θα επιστρέψει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού πατρίδα των εν ενεργεία οδηγών Sebastian Vettel, Nico Rosberg και NicoHulkenberg.

Έλλη Γεωργιάδη

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr