ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Κόρινθος: «Ντόμινο» εξελίξεων με τα σκουπίδια – κλείνει το ΚΔΑΥ στο Μπολάτι

0

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στον τομέα των απορριμμάτων. Η σύμβαση για την μεταφορά των απορριμμάτων της Τρίπολης στην Κορινθία έφερε στο επίκεντρο το ΚΔΑΥ στο Μπολάτι για το οποίο έγινε λόγος πολύς, μάλιστα κατεγράφησαν δηλώσεις του Δημήτρη Ραψωματιώτη πως υπήρχε δυνατότητα να βοηθηθεί και ο Δήμος Βέλου-Βόχας ο οποίος περιήλθε σε αδιέξοδο με το λουκέτο στο ΧΥΤΑ Κιάτου.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μοναδική δημόσια δήλωση του κ.Ραψωματιώτη. Τα δελτία τύπου ήταν ιδιαΙτέρως συχνά με μάλιστα ένα εξ αυτών να ομιλεί για άγριο πόλεμο που ξεκίνησε ενάντια στο ΚΔΑΥ.

Η σταγόνα που ως φαίνεται ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόρριψη της σύμβασης απο την Επίτροπο () με αιτιολογικό μεταξύ άλλων και την απουσία απαραίτητων αδειών.

Με ανακοίνωσή του σήμερα ο όμιλος Ραψωματιώτη ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των μονάδων του απο αύριο 19 Μαρτίου οριοθετόντας ως αιτία τον πόλεμο που αναπτύχθηκε και δίχως να δίνει άλλες λεπτομέρειες.Αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη ενημερώνει ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις
και το βρώμικο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον μας, είμαστε υποχρεωμένοι:

1. Να αναστείλουμε τις προσλήψεις 20 εργαζομένων που είχαμε προγραμματίσει,
2. Να αναστείλουμε τη λειτουργία των μονάδων μας, από αύριο, 19 Μαρτίου 2015.

Είμαστε πάντα στη διάθεση όλων για μια πραγματική και ουσιαστική συζήτηση, εάν και εφόσον κάποιοι θεωρούν ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στη λύση του πολύ σοβαρού προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.


Αν μη τι άλλο τα πράγματα θα πρέπει να ειπωθούν με το όνομά τους, σε μια κρίσιμη περίοδο και ειδικά; όταν μιλάμε για αναστολή μονάδων στις οποίες απασχολούνταν αρκετοί εργαζόμενοι.

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr