ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Κόρινθος: Δεν έρχονται τα σκουπίδια της Τρίπολης – είπε όχι η Επίτροπος

0

Σε νέες περιπέτειες βάζει την Τρίπολη η Επίτροπος του Ελεγκτικού με την απόφασή της να απορρίψει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της περιφέρειας και της εταιρίας που θα δεχόταν τα σκουπίδια στην Κορινθία.
Η απόφαση είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική αφού αποκαλύπτει διαφορετικές αναφορές από τις υπηρεσίες της περιφέρειας στην σύμβαση και στην προγραμματική! Επιπλέον θέτει ερωτηματικά για την έλλειψη αδειών της συγκεκριμένης εταιρίας!
Τα παραπάνω αποκάλυψε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στην συνεδρίαση του Δ.Σ το απόγευμα δηλώνοντας μάλιστα και έκπληκτος από τα όσα διάβαζε στο απορριπτικό της επιτρόπου.
Οι 3 χιλιάδες τόνοι λοιπόν της Τρίπολης δεν θα οδεύσουν προς Κορινθία με το πρόβλημα της Τρίπολης να παραμένει και φυσικά; Νέα ερωτηματικά να γεννιούνται για τον τρόπο που γίνονται οι διαδικασίες. Να υπενθυμίσουμε πως ο διαγωνισμός είχε τύχει δριμείας κριτικής την περασμένη εβδομάδα στην Οικονομική επιτροπή όπου μέλη της είχαν ζητήσει τις προσφορές, τα ονόματα των εταιριών που μετείχαν αλλά και τις ακριβείς συμβάσεις , ωστόσο δεν τους είχαν δοθεί.
Στην Κορινθία τώρα;
Αύριο στις 19:30 πραγματοποιείται η Λαική Συνέλευση στο Κιάτο, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο Δήμο Βέλου – Βόχας στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ

About Author

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr