ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Τελεία στο κεφάλαιο Active Member

0

Όπως ανακοίνωσαν οι B.D. Foxmoor και Sadahzinia, στις 7 Νοεμβρίου μπαίνει τελεία στο κεφάλαιο των Active Member, προκειμένου τα μέλη του σημαντικότερου γκρουπ του low bap να ακολουθήσουν τα προσωπικά τους projects.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Active Member αναφέρουν πως το τέλος τους έρχεται όπως το ήλπιζαν– στα καλύτερά τους – και προσθέτουν πως έχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες, τις οποίες θα τακτοποιήσουν έως τις 7 Νοεμβρίου. Έπειτα, θα σημάνουν το τέλος του γκρουπ, ακολουθώντας προσωπικά τους project.

Οι εκκρεμότητες που απομένουν στους Active Member είναι ένας τελευταίος δίσκος, ο οποίος θα είναι ανάλογος της περίστασης, και ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η περιοδεία των Active Member θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί (και πάλι στην Αθήνα) στις 7 Νοεμβρίου. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν ανακοινωθεί οι υπόλοιποι σταθμοί της περιοδείας.

Οι Active Member δραστηριοποιούνται εδώ και 23 χρόνια στην ελληνική hip hop σκηνή, αναπτύσσοντας το είδος που οι ίδιοι έχουν ονομάσει low bap. Ιδρύθηκαν το 1992, από τους Μιχάλη Μυτακίδη (B.D. Foxmoor), Νικήτα Κλιντ (X-Ray) και Δημήτρη Κρητικό (DJ MCD), ενώ πλέον στη σύνθεση του γκρουπ παραμένουν μόνο οι B.D. Foxmoor και Sadahzinia. Κατά τη διάρκεια της πορείας τους κυκλοφόρησαν 18 άλμπουμ (με πιο πρόσφατο το «Cosmos Alivas» του 2014). Τα τελευταία δύο χρόνια επανήλθαν δυναμικά, με live εμφανίσεις που σήμαναν και την επανασύνδεσή τους επί σκηνής με φίλους και γνωστούς (όπως ο X-Ray και οι Βαβυλώνα).

Πλέον, λίγους μήνες πριν το κεφάλαιο Active Member κλείσει οριστικά, τα μέλη τους μας καλούν όλους να γράψουμε μαζί τον κατάλληλο επίλογο.

Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr