ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Με Αλ. Καχριμάνη και Θ. Μπέγκα συναντήθηκε ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου

0

2749582867Τις πρώτες συναντήσεις του από την ανάληψη των καθηκόντων του, με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και το δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα,  είχε σήμερα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Γεώργιος Καραϊτσης.

Οι συναντήσεις στην Περιφέρεια και στο δημαρχείο έγιναν σε μια δύσκολη μέρα, λόγω της κηδείας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη αντηλλάγησαν απόψεις για τα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ηπείρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος, των ναρκωτικών και της προστασίας των θρησκευτικών θησαυρών.

Στο δημαρχείο συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης των Ιωαννίνων κι εν γένει των περιοχών του Δήμου Ιωαννιτών.

╬Σ╧Δ╧Ε╧Ζ╬╜╬┐╬╝╬╣╬║╧Ν╧Γ ╬Φ╬╣╬╡╧Ζ╬╕╧Ζ╬╜╧Ε╬χ╧Γ«Συμφωνήσαμε ότι θα είμαστε σε μια διαρκή συνεργασία. Όπως γνωρίζετε άλλωστε βασική θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με όλες τις αρχές του τόπου. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες συναντήσεις εργασίας, ώστε να μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής και στην ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, υπογράμμισε ότι «στην πρώτη μας συνάντηση δεν μείναμε στο εθιμοτυπικό μέρος, αλλά θίξαμε με το Δήμαρχο θέματα της μεταξύ μας συνεργασία. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξειδικευμένες συναντήσεις και θα έχουμε μια ουσιαστική συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο στόχος Αστυνομίας και Δημοτικής Αρχής είναι κοινός και η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα».

Τόσο ο κ. Μπέγκας, όσο και ο κ. Καραϊτσης, στην έναρξη των δηλώσεων τους έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη χρονική συγκυρία της ημέρας κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.
«Μια πολύ δύσκολη μέρα, της κηδείας ενός νέου παιδιού, του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που η ιστορία του άγγιξε πολύ την κοινωνία των Ιωαννίνων», όπως είπε ο Δήμαρχος.
«Μια μέρα πένθους και θλίψης για τον άδικο χαμό ενός νέου που συγκλόνισε το πανελλήνιο», όπως συμπλήρωσε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

About Author

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr