ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος

0

Με γραπτή επιστολή ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο δήμο Πετρούπολης. Επικαλούμενος αποκλειστικά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, δήλωσε ωστόσο, πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του δημοτικού συμβουλίου αλλά και των δημοτών.

gennatas

Ακολουθεί η επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες!
Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στη δύσκολη αλλά δυστυχώς επιτακτική θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από το ΔΣ του δήμου μας. Οι λόγοι είναι απολύτως τόσο προσωπικοί όσο και οικογενειακοί! Ίσως μάλιστα, η αμέσως πιο κάτω εκμυστήρευση να φανεί υπερβολική αλλά κρίνω απαραίτητη καθ’ ότι θεωρώ ότι απευθύνομαι σε φίλους.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια, παράλληλα με την προδοτική διακυβέρνηση της Χώρας μας από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που είχε σαν αποτέλεσμα μια ολοκληρωτικά ανθρώπινη εξαθλίωση και τη συντριβή οποιωνδήποτε εργασιακών σχέσεων και κοινωνικών παροχών κατέστημεν όλοι μας, πολίτες ενός εχθρικού Κράτους! Ενός Κράτους που το μόνο μέλημα του ήταν, αφενός να μας κάνει τζάμπα πελατάκια των πλουσίων επιχειρηματιών του εσωτερικού και του εξωτερικού και αφετέρου, να πληρώσουμε κλοπιμαία τους 40 χρόνων!
Δυστυχώς, στο πλαίσιο αυτό, αλλά πιθανόν και από προσωπικά λάθη, έχω φτάσει στο σημείο (ίσως ακουστεί ολίγον λαϊκίστικο αλλά πιστέψτε με, κυριολεκτώ!) να αντιμετωπίζω πρόβλημα επιβίωσης, προσωπικό και εννοείται οικογενειακό. Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να ανατρέψω και να καλυτερέψω την κατάσταση αυτή, αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει! Όλη λοιπόν, αυτή η κατάσταση με έχει φέρει στο σημείο να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τιμώντας με, με την ψήφο τους!
Γι’ αυτό είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ!
Αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι δεν θα είμαι παρών που μπορώ, στους μεγάλους και καθημερινούς αγώνες που χρειάζονται ακόμα να δοθούν για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια, την υποτέλεια αλλά και το «μάυρο» (παρα)κράτος που θα επιχειρήσει να μας ξαναθάψει! Είμαι σταθερά δίπλα και μαζί με τη νέα ελπίδα που έχει διαμορφωθεί και έχει κάνει το λαό μας να ξαναχαμογελάσει.
Παραμένω μέλος της ΡΑΚ και στηρίζω όλες τις προσπάθειες των φίλων και συντρόφων μου στις δύσκολες ώρες που ζούμε.
Επίσης, είναι αυτονόητο ότι είμαι στη διάθεση και του ΔΣ αλλά και της Δημοτικής μας Αρχής σε ό,τι πιθανόν θα μπορούσαν να με χρειαστούν ή σε ό, τι θα μπορούσα να προσφέρω σε προσωπικό επίπεδο, όπως άλλωστε έχω κάνει και στο παρελθόν.
Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, ξεπερνώντας τα προσωπικά μου προβλήματα, θα είμαι και πάλι κοντά στις προσπάθειες που κάνει το ΔΣ και ο Δήμος μας και στη θέση που μου εμπιστεύτηκε με την ψήφο του ένα κομμάτι των πολιτών της Πετρούπολης.
Σας εύχομαι από την καρδιά μου καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας!!!
Με τιμή
Γεράσιμος Γεννατάς»

About Author

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr