ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το πρώτο τετ α τετ Αλ. Τσίπρα – Πρ. Παυλόπουλου

0

Την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε απόψε ο υποψήφιος -με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛΛ και ΝΔ- για την Προεδρία της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ενώπιον του τηλεοπτικού φακού ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης επεσήμανε στον συνομιλητή του την ανάγκη για ενότητα στη Χώρα. Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι επιβάλλεται να δοθεί κοινός αγώνας «γιατί ο τόπος πρέπει να βγει από το τέλμα και να γνωρίσει την ελπίδα. Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να δοθεί από την Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει χάσει μεγάλο μέρος των αξιών βάσει των οποίων οικοδομήθηκε».

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να κάνει μνεία στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή και σε όσα ανέφερε σε ομιλία του για την Ενωμένη Ευρώπη.

Βγαίνοντας, κατόπιν, από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Η πρόταση αυτή μου δίνει τη δυνατότητα, με τις ταπεινές μου δυνάμεις, να συμβάλω στον αγώνα για την Ελλάδα, αλλά και για την ίδια την Ευρώπη. Μια Ευρώπη, όπως την οραματίσθηκαν οι ιδρυτές της, η οποία μπορεί να ξαναβρεί τις αρχές και τις αξίες της, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει…».

Ερωτώμενος σχετικά δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν περίμενε μια τέτοια πρόταση (σ.σ. την οποία, σημειωτέον, πληροφορήθηκε λίγο προτού αρχίσει η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), υπογραμμίζοντας πως είναι καλύτερο στην ζωή να μην περιμένεις κάτι, αλλά η ζωή να στο φέρνει.

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr