ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Υπό την αιγίδα της UNESCO.

0

ματωμένες μέρεςΕκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου  2015 και ώρα 20.00 στο δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης. Ο συνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος και 12 στιχουργοί παρουσιάζουν σε μία μουσικοθεατρική παράσταση το Μουσικό Λαϊκό Ορατόριο για την Ειρήνη, «Ματωμένες Μέρες», του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα της Παλαιστίνης.

Στην παρουσίαση του άλμπουμ θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Toubassi, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πρεσβείας της Παλαιστίνης Muhannad Jarrar.

Θα συμμετέχουν η θεατρική ομάδα του σωματείου » ΚΙΝΗΤΡΟΝ – Δράσεις Πολιτισμού και Αλληλεγγύης», σε σκηνοθεσία Φωτεινής Σαββατιανού. Απαγγέλλουν ο κ. Νίκος Καραβέλος και ο κ. Βαγγέλης Βαροτσάκης ,η Παιδική Χορωδία του Β’ Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, υπό την διεύθυνση της κ. Έμης Χάλαρη και χορευτικό σχήμα από την Παλαιστίνη.

Τραγουδούν Ανθίππη Παπαηλία, Βάσια Ζήλου, Φωτεινή Σαββατιανού, Γιάννης Λάρδης , Δήμητρα Κωστάκη, Αλέξανδρος Χατζής, Ειρήνη Ζώη, Άγγελος Παπαγεωργίου, Τάσος Χαρανιάς , Νίκος Μπλιός, Ράνια Τέκου, Παύλος Ζησάκος , Μαρία Κανελοπούλου και ο Χρήστος Γιαννόπουλος.

Είσοδος δωρεάν.

 

About Author

ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΚΟΛΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr