ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

«Ανυπομονώ να έρθω στον ΠΑΟ και να συνεργαστώ με τον Μπεργκ!»

0

Δεν βλέπει την ώρα να γίνει επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί το συντομότερο δυνατόν με τον Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στη συνέντευξη που έδωσε για λογαριασμό της «Real News», δεν σκέφτηκε πολύ για να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε χαρούμενος για την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα άσου στη «Real News»:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα και πολύ. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά είπα το «ναι». Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που θα φορέσω αυτήν τη φανέλα. Όσο θα είμαι στη Βέροια θα δουλεύω σκληρά και δεν θα σκέφτομαι τίποτε άλλο από την πρόοδό της. Είχαμε πει από την αρχή να προσπαθήσουμε για να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στον πρώτο γύρο μαζέψαμε πολλούς βαθμούς, κάτι που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Μένουμε συγκεντρωμένοι και θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Αναφορικά με την πρόκληση της Βέροιας στο Κύπελλο:

«Καθόλου. Και μακάρι η Βέροια να φτάσει έστω τους »4» της διοργάνωσης. Θα ήταν όνειρο και επίτευγμα μαζί. Όμως όλο αυτό δεν θέλει λόγια, αλλά σκληρή δουλειά».

Σχετικά με τον συναγωνισμό που υπάρξει στην «πράσινη» επίθεση και για την ενδεχόμενη συνύπαρξη του με τον Μάρκους Μπεργκ:

«Όχι, γιατί σε κάνει καλύτερο και σε διατηρεί πάντα σε εγρήγορση, δεν εφησυχάζεις ποτέ. Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και σπουδαίος επαγγελματίας. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα αγωνιζόμαστε για τον ίδιο στόχο».

Για το αν είχε κι άλλες προτάσεις όλο αυτό το διάστημα, εκτός από το «τριφύλλι»:

«Ναι, μίλησα, αλλά δεν έχει πια καμία σημασία. Ούτε και θέλω να αναφερθώ. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και νιώθω ευτυχισμένος».

Σπύρος Τσιγαρίδας

 

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr