ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: «Έξωση» του Αλίμου από το Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής

0

gypedoΤο παιχνίδι κόντρα στην Α.Ε.Κ. την προηγούμενη Κυριακή όπως φαίνεται ήταν το τελευταίο ματς του Αλίμου ως γηπεδούχου στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής. Ο Δήμος Καισαριανής προχώρησε χθες σε ανακοίνωση για απαγόρευση χρήσης του γηπέδου από την ομάδα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής αναφέρει:

«Σήμερα, Τετάρτη 21/1/2014, μετά από πρόσκληση του Δήμου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δήμου μας με εκπρόσωπο της Π.Α.Ε. Αλίμου, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί η απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής ότι δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του δημοτικού στάδιο »Μ. Κρητικόπουλος» από την ομάδα τους.

Θέλουμε να γνωρίσουμε στο λαό της Καισαριανής ότι η νέα Δημοτική Αρχή, σταθερή στις πολιτικές δεσμεύσεις της, βάζει τέλος στις χρόνιες τακτικές παραχωρήσεων και παραδίδει το δημοτικό στάδιο στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Με αυτή μας την απόφαση ιεραρχούμε ως πρώτη και άμεση την ανάγκη για άθληση όλης της νεολαίας και των εργαζόμενων του δήμου μας, η οποία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με την ύπαρξη της ΠΑΕ μέσα στο χώρο.

Τονίζουμε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει κάθε οικονομικό δικαίωμα που προκύπτει από την μέχρι σήμερα χρήση του γηπέδου τόσο από την ΠΑΕ Αλίμου, όσο και από την Football League».

About Author

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΩΜΕΝΑΚΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr