ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΒΟΛΟΣ: Συνειδητοποιημένη ψήφος στο «ΠΟΤΑΜΙ»

0

ποταμι

Επίσημη πρώτη σήμερα για τους υποψηφίους με το «Ποτάμι» στο νομό Μαγνησίας, καθώς έγινε η παρουσίαση τους από το συντονιστή του Κινήματος κ. Ταλαδιανό. Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε λόγος για συνειδητοποιημένη ψήφο που δεν υποκύπτει στο λαϊκισμό, σε ότι αφορά στην ψήφο των πολιτών προς τους υποψηφίους που συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με το «Ποτάμι».
Ο συντονιστής του κινήματος, στις δηλώσεις του μίλησε για το «Ποτάμι», διευκρινίζοντας ότι προέκυψε από την ανάγκη ενεργοποίησης της κοινής λογικής κι ανατροπής της κομματοκρατίας. «Θέλουμε μια χώρα που να σέβεται τους πολίτες του. Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι οι διεργασίες για την επιλογή των υποψηφίων ξεκίνησαν από το Νοέμβριο χωρίς κομματικές αγκυλώσεις αλλά με διάθεση για προσφορά.

Οι υποψήφιοι

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, το λόγο πήρε το στέλεχος του κινήματος κ. Νάρρης, ο οποίος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, είπε πως στην τοπική κοινωνία υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, όπως και ότι η διαδικασία επιλογής ήταν πολύπλοκη και χρονοβόρα, και πρόσθεσε ότι το «Ποτάμι» ανήκει στο χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού. «Η ψήφος στο «Ποτάμι», είναι συνειδητοποιημένη ψήφος και δεν υποκύπτει στο λαϊκισμό. Είναι επαρκής και τεκμηριωμένη. Είναι ένα κόμμα με παγιωμένες θέσεις , ένα κόμμα του μεταρρυθμιστικού χώρου», είπε χαρακτηριστικά.
Οι υποψήφιοι του «Ποταμιού είναι οι: Βαλασία Αντωνίτσα Φοιτήτρια Ψυχολογίας, Ραδιοφωνική Παραγωγός, που απουσίαζε από την σημερινή παρουσίαση, ο Βασίλης Γαρόφλος Internet-Manager, Βιομηχανικός Σχεδιαστής, ο Ευάγγελος Γεωργακόπουλος Δικηγόρος, Αθλητικός δικαστής,  ο Σταμάτης Παπαδήμος, η Θάλεια Στάχτου Τοπογράφος μηχανικός, ο Χρήστος Φώτου Δικηγόρος και ο Στέφανος Ψημένος Χαρτογράφος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κα. Ηρώ – Μαρία Μουλάκη απέσυρε την υποψηφιότητά της, για προσωπικούς λόγους.

Την Τρίτη η συγκέντρωση

Και ενώ η εκλογική αναμέτρηση πλησιάζει και τα στελέχη του «Ποταμιού», συνεχίζουν τις επαφές τους με τους πολίτες της Μαγνησίας, παράλληλα ετοιμάζονται για την κεντρική προεκλογική τους συγκέντρωση, η οποία προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 το βράδυ, στο Βόλο.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr