ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

«Παραμένει βαριά η σκιά στο ελληνικό πρωτάθλημα»

0

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της καλεί τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να επισπεύσουν την εισαγγελική έρευνα για την εγκληματική οργάνωση ώστε να προστατεύσει τη νομιμότητα των ΠΑΕ ενώ αναφέρεται και στους Μάνταλο, Καραβασίλη που θα διαιτητεύσουν το ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Όσο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν επισπεύδει την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωση, στην οποία περιλαμβάνονται ανώτατα στελέχη της ΕΠΟ, διαιτητές, μέλη δικαιοδοτικών οργάνων και Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, παραμένει βαριά η σκιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι θεατές απαράδεκτων διαιτησιών, με τις οποίες ευνοούνται και αδικούνται σταθερά συγκεκριμένες ομάδες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη τοποθετηθεί με το από 17.12.2014 έγγραφό της προς την ΕΠΟ για τους κ.κ. Μάνταλο και Καραβασίλη. Οι έντονες διαμαρτυρίες για την επιλογή ξανά των δύο διαιτητών στον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού είναι απολύτως δικαιολογημένες και θεμιτές.

Απευθύνουμε έκκληση στην ελληνική Δικαιοσύνη να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να σταματήσει την άνομη δράση εκείνων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προστατεύσει τη νομιμότητα και τις ΠΑΕ, που επιλέγουν να ανταγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσα από την αγωνιστική τους απόδοση και την τήρηση των υποχρεώσεών τους».

Σπύρος Τσιγαρίδας

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr