ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΒΟΛΟΣ: Καινούργια αρχή και όχι διάσπαση το ΚΙΔΗΣΟ

0

ΚΙΔΗΣΟ

Η είσοδος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Βουλή και η εκλογή όσο το δυνατών περισσότερων βουλευτών του Κινήματος που ηγείται ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, αποτελούν το στόχο των υποψηφίων του Κινήματος, όπως αυτό διευκρινίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίας των υποψηφίων του ΚΙΔΗΣΟ για το νομό Μαγνησίας. Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ανέλαβε ο συντονιστής της επιτροπής εκλογικού αγώνα κ. Σκρίμπας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε για ένα Κίνημα με σταθερές αξίες που λείπουν από το πολιτικό σύστημα, που με την είσοδο του στη Βουλή θα συμβάλει στο σχεδιασμό ενός καλύτερου μέλλον για όλους.
Ο κ. Σκρίμπας, μίλησε για την κατάσταση της χώρας, υπογραμμίζοντας την ευθύνη του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και γενικότερα της Νέας Δημοκρατίας. «Το 2009 ο Γ. Παπανδρέου, χωρίς να είναι υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή ανέλαβε την ευθύνη να σώσει τη χώρα από τη χρεωκοπία και τα κατάφερε. Πέντε χρόνια μετά, ο Αντ. Σαμαράς επενδύει στο φόβο και ο Αλ. Τσίπρας στον λαϊκισμό, ενώ εμείς έχουμε στόχο να μπούμε στη Βουλή για να σχεδιάσουμε το μέλλον συμμετοχικά για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο συντονιστής της επιτροπής εκλογικού αγώνα κ. Σκρίμπας, σχολίασε και τις αντιδράσεις αναφορικά με τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, μετά τη δημιουργία του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. λέγοντας ότι στις προεκλογικές τους επαφές με τους πολίτες, εισπράττουν αυθορμητισμό και την αίσθηση ότι η ελπίδα δεν έχει σβήσει, και διευκρίνισαν ότι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ έφυγε από τις αξίες του κι απομάκρυνε τα στελέχη του. «Είναι μία καινούργια αρχή. Την σοσιαλιστική ιδεολογία δεν πρέπει μόνο να την δηλώνεις αλλά να την κάνεις και πράξης» είπε στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας ότι τα κόμματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι.

Οι υποψήφιοι

Στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, συμμετέχουν επτά υποψήφιοι από τον Βόλο και συγκεκριμένα οι Γιώργος Αντώνογλου, Φώτης Κοφινάς, Χρύσα Μπαρμπάτσιαλου, Μαρία Παπαβασιλείου, Χρήστος Παπαρούνας, Βασίλης Σαμαράς και Τζούλια Τσαλίκη. Σημειώνεται ότι στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου δεν ήταν παρόντες ο κ. Κοφινάς και η κα Παπαβασιλείου.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr