ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Προεκλογική συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ

0

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Για αύριο Παρασκευή 16 Γενάρη, έχει προγραμματιστεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Βόλο. Η συγκέντρωση θα γίνει στο Θόλο (παραλιακό συγκρότημα πανεπιστημίου Θεσσαλίας, «Παπαστράτου») στην αίθουσα «Σαράτση» στις 8 το βράδυ.
Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, επισημαίνεται όυι το δίλημμα που θα καθορίσει τις κοινωνικές εξελίξεις όλη την επόμενη περίοδο είναι ένα. Υποταγή, αποδοχή και συνέχιση της μνημονιακής κόλασης, ακόμα και με διαχειριστή διαφορετικών χρωμάτων ή αντικαπιταλιστική ανατροπή της, επιβολή άμεσων αντικαπιταλιστικών μέτρων και απόσπαση κατακτήσεων για την υπεράσπιση και τη βελτίωση της ζωής και της θέσης των εργαζομένων. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη συμμετοχή της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) επιχειρεί να εκφράσει το ρεύμα μιας αυθεντικής λαϊκής αριστερής αντιπολίτευσης σε οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει την επόμενη ημέρα ως αναγκαία συνθήκη για την προώθηση και επιβολή των λαϊκών συμφερόντων, επιχειρώντας παράλληλα με το κάλεσμα της στις αντικαπιταλιστικές, αντιΕΕ και αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις να δημιουργήσει το μπλοκ της ανατροπής.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Γούσης Κώστας υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, Ντούρος Στάθης περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος στη Μαγνησία με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και ο Φελέκης Γιάννης αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα και μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr