ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Δυο βουλευτές στη Θεσσαλία

0

ΚΟΥΙΚ

Αισιόδοξος, και όχι μόνο, για το εκλογικό αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τους Αανεξάρτητους Έλληνες Τέρενς Κουίκ. Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Κουίκ βρέθηκε στο Βόλο και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε με βεβαιότητα για την εκλογή δύο βουλευτών με το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. στη Θεσσαλία, ενώ τόνισε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του η μια εκ των δυο θέσεων στα βουλευτικά έδρανα θα είναι στη Μαγνησία.
Ο κ. Κουίκ, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. για το νομό Μαγνησίας, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα που εκπροσωπεί, θα αποτελέσει ουσιαστικά τον πυρήνα, πάνω στον οποίο θα οικοδομηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.

Οι υποψήφιοι

Στο νομό Μαγνησίας, οι υποψήφιοι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι οκτώ και συγκεκριμένα οι: Ιωάννης Γκρίνιας, Κυριάκος Ευσταθίου, Κωνσταντίνος Ζούμπος, Μαρίνος Μπότσικας, Δέσποινα Παντελίδου, Συμεών Σάμιος, Ιωάννης Χασιώτης και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Κατά τα λεγόμενα του κ. Κουίκ, πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την επαγγελματική πολιτική, όπως χαρακτηριστικά είπε, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους.

Η εκλογική αναμέτρηση

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. μίλησε για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, λέγοντας πως έχει σημασία στις εκλογές να συμμετάσχουν όλοι. Κάλεσε μάλιστα τους ηλικιωμένους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, να πάρουν παιδιά και εγγόνια από το χέρι και να πάνε στις κάλπες, «για να φύγει η κατάρα που κυβερνάει τα τελευταία 2,5 χρόνια, προκειμένου να μην αναγκαστούν να μεταναστεύουν τα εγγόνια τους».
Όσο για το σχηματισμό της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο συνεργασίας, ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι όταν κληθούν από εκείνους που θα πάρουν την εντολή για τον σχηματισμό Κυβέρνησης θα εμείνουν στις επτά θέσεις τους, με προτεραιότητα στο λογιστικό έλεγχο του χρέους.
Δεν παρέλειψε δε, να αναφέρει ότι οι βουλευτές του κόμματος που εκπροσωπεί, έδωσαν τη δική τους «μάχη» στη Βουλή, κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Δημοκρατίας. «Οι 12 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές όπως είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή. Ο Ελληνας την Κυριακή στις κάλπες δεν θα έχει δρόμο επιστροφής, ή θα ακούσει εκείνες τις σειρήνες που έλεγαν ναι σε όλα ή θα αποφασίσει να πει όχι στη Βουλή της Τρόικας αλλά ναι στη Βουλή των Ελλήνων για μια καλύτερη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr