ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Συγκεντρωτικά οι υποψήφιοι της Μαγνησίας

0

kalpes

Μπορεί οι εθνικές εκλογές που προγραμματίστηκαν για τις 25 Ιανουαρίου να αιφνιδίασαν κομματικά στελέχη και ενδιαφερόμενους, ωστόσο ουκ ολίγοι είναι οι υποψήφιοι να διεκδικήσουν την ψήφο των Βολιωτών και των πολιτών του νομού Μαγνησίας γενικότερα. Δεκάδες υποψήφιοι, άλλοι παλιοί γνώριμοι και ήδη εκλεγμένοι, άλλοι υποψήφιοι σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις και άλλοι που για πρώτη φορά κατέρχονται στην μάχη της διεκδίκησης της ψήφου που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στα βουλευτικά έδρανα. Αναλυτικά, από τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί και έχουν συγκεντρωθεί έως σήμερα, οι υποψήφιοι του νομού Μαγνησίας έχουν ως εξής:

Στη Νέα Δημοκρατία

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μαγνησίας, οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι οι : Αντωνοπούλου Έλενα, Καλτσογιάννης Γεώργιος, Καπάνη Μαρία, Κοκκίνης Αθανάσιος (Σάκης), Μακρή Ζωή (Ζέττα), Μιτζικός Μιχαήλ, Μπουκώρος Χρήστος και Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος.

Στο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ότι αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Μαγνησίας, την ψήφο των πολιτών διεκδικούν οι Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Μάκης Μπαλλής, Κώστας Δελημήτρος, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Δήμητρα Μανώλη, Κατερίνα Παπανάτσιου, Δανάη Τζήκα και ο Σπύρος Λεμονής από τη Σκόπελο.

Στο «Ποτάμι»

Οι οκτώ υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση με το «ΠΟΤΑΜΙ» είναι οι Θάλεια Στάχτου, Αντωνίτση Βαλασία, Γαρόφλος Βασίλης, Γεωργακόπουλος Βαγγέλης, Χρήστος Φώτου, Ψημένος Στέφανος, Παπαδήμος Σταμάτης και Μουλάκη Ηρώ.

Στο ΠΑΣΟΚ

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, από το νομό Μαγνησίας είναι οι: Ιωάννης Αναστασίου, Κατερίνα Γαργάλα – Μάγγου, Μαρία Γείτση, Καρυπίδης, Δημήτρης Λουφόπουλος, Σούλα Μπαρτζώκα, Α. Πολίτης και Γιάννης Σακκόπουλος.

Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Στην εκλογική μάχη και οι υποψήφιοι με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου και συγκεκριμένα οι: Νίκος Τσιλιμίγκας, Τζούλια Τσαλίκη, Γιώργος Αντώνογλου – Κασσαβέτης, Χρήστος Παπαρούνας, Γ. Σκαρίμπας, Χρύσα Μπαρμπάτσιαλου, Μαρία Παπαβασιλείου, Φ. Κοφινάς και Βασ. Σαμαράς.

Στο ΚΚΕ

Επί ποδός και στο ΚΚΕ στη Μαγνησία, οι υποψήφιοι και συγκεκριμένα οι: Απόστολος Νάνος, Αγγελής Νίκος, Αναγνώστου Γεώργιος, Λούμα Ρένα, Μεταξάς Βασίλης, Ρούση – Κώτη Αγόρη, Σταροπούλου Όλγα, Στεργίου Κωνσταντίνος και Τσαλούχας Θόδωρος.

Στους ΑΝΕΛ

Στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συμμετέχουν οι Γκρίνιας Ιωάννης- από ΑΚΚΕΛ, Ευσταθίου Κυριάκος, Ζούμπος Κωνσταντίνος, Μπότσικας Μαρίνος, Παντελίδου Δέσποινα – από ΛΕΥΚΟ, Σάμιος Συμεών, και Χασιώτης Ιωάννης.

Στη «Χρυσή Αυγή»

Σε ότι αφορά στους υποψηφίους της Μαγνησίας με το ψηφοδέλτιο της «Χρυσής Αυγής», αυτοί είναι οι: Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Καλούτσας Αρτέμιος, Κουτσιανούδης Αθανάσιος, Μαρτίνου Μαρία , Νάκος Χρήστος, Καμπούρης Κυριάκος, Τσιλογιαννοπούλου Μαρία και Χαντζή Ευσταθία

Συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

Στην εκλογική συνεργασία που ανέπτυξαν ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, υποψήφιοι στο Νομό Μαγνησίας θα είναι οι Αβτζηασλάν Απόστολος του Φανουρίου και Ανδρεάτος Γρηγόριος του Γερασίμου.

«Η Τελεία»

Με 7 υποψήφιους «κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο του κόμματος Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου. Συγκεκριμένα υποψήφιοι είναι οι : Γιαννή Μαρία, Δημητριάδου Μαρία, Ζαρκάδας Ηλίας, Κουρέντης Δημήτρης, Ξένος Κωνσταντίνος, Τρύπας Γεώργιος και Χαρίση Αναστασία

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr