ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πυρετώδεις προετοιμασίες

0

καλπες

 

«Τρεχάτε ποδαράκια μου», μονολογούν αυτές τις ημέρες οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων και στην περιοχή της Μαγνησίας, όπως επίσης και τα κομματικά στελέχη στα γραφεία τους, μετρώντας αντίστροφα μέχρι και την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας να πείσουν τους πολίτες για την δύναμη της ψήφου, οι υποψήφιοι, ετοιμάζουν τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις, κάνουν περιοδείες και έχουν συνεχείς επαφές για να εξασφαλίσουν μια θέση από τις 300 του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Εν αναμονή των προεκλογικών συγκεντρώσεων

Στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους, όχι μόνο στις καθημερινές εξορμήσεις, αλλά και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος τους, που θα γίνει την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, οπότε και αναμένεται στο Βόλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Πληροφορίες και δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες ή και ώρες. Και επειδή ο καιρός, δεν επιτρέπει και πολλά πολλά, τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται στο εκθεσιακό κέντρο του Βόλου, κάτι που όμως θα οριστικοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας, αναλόγως των καιρικών προγνώσεων.
Στη Νέα Δημοκρατία, ακόμη δεν έχουν προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις τους, σε ότι αφορά στην διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης. Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων από τα κεντρικά του κόμματος για το πρόσωπο που θα κάνει την κεντρική ομιλία στη Μαγνησία, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Γιώργος Κίτσιος, δηλώνει ότι δεν θα υπάρξει εκλογικό κέντρο, αφού τα στελέχη έχουν ήδη οργανωθεί στα γραφεία του κόμματος. Αντιθέτως δίνεται βαρύτητα στην οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας και στον προγραμματισμό των επαφών και συναντήσεων στην πόλη και στα χωριά της Μαγνησίας.
Προεκλογικοί οι ρυθμοί και στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, τα στελέχη του οποίου έχουν οργανωθεί στα γραφεία του κόμματος, αποφεύγοντας και σε αυτή την περίπτωση, την ενοικίαση ενός χώρου για το εκλογικό κέντρο. Άλλωστε ο καιρός που απομένει για την εκλογική αναμέτρηση είναι μετρημένος και το ενδιαφέρον στρέφεται στις προεκλογικές επαφές και στις περιοδείες υποψηφίων βουλευτών και βασικών κομματικών στελεχών.
Στον χώρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ακόμη οργανώνονται. Υπάρχει προσανατολισμός για την λειτουργία των γραφείων επί της οδού Ιάσονος, ενώ παράλληλα είναι έτοιμο το πρόγραμμα για τις εξορμήσεις και τις επαφές των υποψηφίων, από τα μέλη της επιτροπής στήριξης του κόμματος.
Υποψήφιοι και στελέχη στο ΠΟΤΑΜΙ, τρέχουν επίσης να οργανώσουν τις επαφές τους, ενώ γίνεται μια συνεχής προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες προκειμένου να παρουσιάσουν τις θέσεις του κινήματος, ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Γενάρη.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr