ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου ΣΥΡΙΖΑ

0

ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινούνται στο ΣΥΡΙΖΑ και στο Νομό Μαγνησίας, όπου σήμερα, στη 1 το μεσημέρι εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του κόμματος, επί της οδού Γαλλίας 6, στο κέντρο του Βόλου. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για το νομό Μαγνησίας, ενώ ταυτοχρόνως θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Έντονοι ρυθμοί

Και καθώς, οι μέρες για την τελική εκλογική αναμέτρηση πλησιάζουν, οι κομματικοί φορείς και οι υποψήφιοι βουλευτές, κυριολεκτικά τρέχουν και δε φτάνουν. Για σήμερα Τρίτη, έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, από τους υποωηφίους βουλευτές, στην περιοχή της Ν. Δημητριάδας. Για την ακρίβεια, την εκδήλωση διοργανώνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Βόλου, στις 6.30 το απόγευμα, σε αίθουσα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου – Αθηνάς).
Παράλληλα όμως, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Βόλου, σήμερα στις 6 μμ, διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο καφενείο «Αλάσκα» στην συνοικία Οξυγόνου. Την εισήγηση θα κάνει ο συντονιστής της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βογιατζής και οι υποψήφιοι βουλευτές θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους.
Για το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί περιοδεία σε Αφησσο, Αφέτες, Νεοχώρι, Μηλιές, Πινακάτες.
Αύριο Τετάρτη στις 11 πμ, θα γίνουν επισκέψεις και συναντήσεις με τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (11.00 πμ), στο ΤΕΒΕ (12.00πμ), στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μαγνησίας (12.30 μ), και στην ΟΕΒΕΜ (1.30μ)
Το απόγευμα θα επισκεφθεί την περιοχή του Αλμυρού κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι στις 7 μμ θα μιλήσουν σε εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών Αλμυρού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr