ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

0

1Η νέα δημοτική αρχή του δήμου Καισαριανής με επικεφαλής το δήμαρχο Ηλία Σταμέλο, που στις εκλογές υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ, ορκίστηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Δημότες φίλοι και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων έσπευσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση ορκωμοσίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πρώην δήμαρχοι της Καισαριανής με την παρουσία του κ. Παναγιώτη Μακρή σε ηλικία 98 ετών να ξεχωρίζει. Το «παρών» έδωσε επίσης ο νυν δήμαρχος Πετρούπολης κος Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου κος Μιχάλης Σελέκος.

Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος τόνισε ότι η δημοτική παράταξη της οποία ηγείται και το νέο δημοτικό συμβούλιο αναλαμβάνουν τη διοίκηση του δήμου σε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία η επίθεση και τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης έχουν επιδεινώσει τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων της πόλης. Πρόσθεσε ότι ως δημοτική αρχή δεν θα γίνουν το όχημα για να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης.

Ο κος Σταμέλος ανέφερε επίσης ότι η νέα δημοτική αρχή θα διεκδικήσει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων και θα προχωρήσει σε μείωση των δημοτικών τελών. Αναφορά έκανε τέλος τους εργαζόμενους του δήμου, τονίζοντας ότι ο δήμος είναι αντίθετος σε αξιολογήσεις και απολύσεις και πως αντίθετα υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για την πρόσληψη νέου προσωπικού.

2

Ο νέος Δήμαρχος Καισαριανής κος Ηλίας Σταμέλος με τον Δήμαρχο Πετρούπολής κ. Βαγγέλη Σίμο

3

 

 

About Author

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΩΜΕΝΑΚΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr