ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός

0

Το τελευταίο 24ώρο αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στο τριφύλλι, με τον ίδιο τον Αργεντινό να βάζει. φωτιές με τη δήλωση που έκανε στο twitter τα ξημερώματα της Τρίτης.

Παρόλα αυτά, αυτό που ισχύει στην περίπτωση του Αργεντινού άσου είναι ότι ναι μεν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν θέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του Λέτο χωρίς δε, να έχουν υπάρξει κάποιες απευθείας διαπραγματεύσεις.

Ο παίκτης από την πλευρά του, όπως όλα δείχνουν είναι αυτός που κινεί περισσότερο το θέμα θέλοντας να επιστρέψει στο τριφύλλι και φέρεται να έχει ενημερώσει τους Κυπελλούχους ότι μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του με την Κατάνια χωρίς ο Παναθηναϊκός να πληρώσει κάποιο αντίτιμο. Κάτι που θα διευκόλυνε την όποια κίνηση αν τελικά οι πράσινοι προχωρούσαν.

Ο 28χρονος άσος επιθυμεί να φύγει από τον ιταλικό σύλλογο, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα των «Rossazzurri» και θεωρεί ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα μόνο καλό θα κάνει στην καριέρα του.

Ωστόσο, από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε άμεση διάψευση για το δημοσίευμα και άγνοια για το tweet του Λέτο τονίζοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα, δεν έχει γίνει καμία επαφή και μάλιστα οι άνθρωποι των πράσινων παρέπεμπαν στις δηλώσεις τόσο του Γιάννη Αλαφούζου όσο και στο στις συνεντεύξεις του Γιάννη Αναστασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίπτωση του Λέτο παρακολουθεί και η Ρασίνγκ Κλουμπ.

Σπύρος Τσιγαρίδας

About Author

inagreece

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr