ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Συλλήψεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη για παράνομο τζόγο

0

Texas Hold'em Cruise_tcm12-6028
Σε εικοσιτρείς ανήλθαν οι συλλήψεις τις τελευταίες ημέρες στους νομούς της Κρήτης, με την αιτία διενέργειας παράνομου τζόγου. Οι αρχές, έχουν εντείνει τους ελέγχους κατά την εορταστική περίοδο, με σκοπό την αντιμετώπιση του παράνομου τζόγου. Η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ αναφέρει τα εξής:
«Στο Ηράκλειο, το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν έξι ημεδαποί ηλικίας από 37 έως 66 ετών και μια 41χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, η 41χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ως υπεύθυνη καταστήματος να έχει θέσει σε λειτουργία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, δέκα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα (τύπου 9 φρουτάκια και 1 ρουλέτα), επιτρέποντας σε έξι ημεδαπούς πελάτες του καταστήματος ηλικίας 37 έως 66 ετών, τη συμμετοχή στο εν λόγω τυχερό παίγνιο.
 
Επιπλέον, το εν λόγω κατάστημα διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, χωρίς να έχει τοποθετηθεί το ειδικό σήμα προειδοποίησης καταγραφής του χώρου.
 
Σε έρευνα στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ηλεκτρονικοί μηχανισμοί (για χειρισμό τοπικού δικτύου υπολογιστών), το χρηματικό ποσό των 710 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες αναγράφονταν ονόματα παιχτών και αριθμούς που αντιστοιχούσαν σε χρηματικά ποσά.
 
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
Στη Σητεία, προχθές το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, συνελήφθησαν 11 ημεδαποί ηλικίας από 44 έως 77ετών και 52χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, 52χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος να έχει επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «ζάρια» στους ανωτέρω και να συμμετέχει και ο ίδιος.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.450, καθώς και δύο ζάρια-κύβοι πράσινου χρώματος.
 
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Στο Ρέθυμνο, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 28 ετών και 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 53χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει και συμμετείχε στη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «Poker Texas Holden», με τον 28χρονο ημεδαπό και τον 19χρονο αλλοδαπό.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, 173 μάρκες, μία τράπουλα και μία βαλίτσα, η οποία περιείχε 162 μάρκες και 6 ζευγάρια ζάρια-κύβοι.
 
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ο 53χρονος να στερείται πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας από τις αρμόδιες Αρχές.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου»

About Author

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr